Αφήνουν τα ιστορικά αγάλματα οι «black lives matter» και ξεκινούν βανδαλισμούς στις εικόνες του Χριστού!

Αφήνουν τα ιστορικά αγάλματα οι «black lives matter» και ξεκινούν βανδαλισμούς στις εικόνες του Χριστού!

Που θα σταματήσουν; Αυτό είναι το ερώτημα… που και πότε θα σταματήσουν να βρίσκουν νέους εχθρούς οι οπαδοί του κινήματος «black lives matter», καθώς μετά τους βανδαλισμούς σε ιστορικά αγάλματα, τώρα αναμένεται να ξεκινήσουν τις λεηλασίες σε εκκλησίες και απεικονίσεις του Ιησού Χριστού.

Ο Shaun King, ένας κορυφαίος ταραχοποιός στο κίνημα των Black Lives Matter, έγραψε στο Twitter ότι οι «ευρωπαϊκές» απεικονίσεις του Ιησού Χριστού πρέπει να καταργηθούν και είπε ότι αυτή ήταν μια μορφή «λευκής υπεροχής».

https://twitter.com/shaunking/status/1275106946916499456

Δεν είναι σαφές εάν ο κ. Κινγκ είναι πραγματικά μαύρος, επειδή υφίσταται μιας μεγάλη φυλετική φήμης σχετικά με τη γενεαλογία του και πώς παρουσιάζεται στους Μαύρους Αμερικανούς.

Παρ ‘όλα αυτά, ο Κινγκ πήρε …τα πάνω του στο κίνημα δηλώνοντας: «Ναι. Όλες οι τοιχογραφίες και τα βιτρό παράθυρα του λευκού Ιησού, και της Ευρωπαίας μητέρας του, και οι λευκοί φίλοι τους πρέπει επίσης να κατεβούν. Είναι μια ακαθάριστη λευκή υπεροχή. Δημιουργήθηκε ως εργαλεία καταπίεσης. Ρατσιστική προπαγάνδα. Όλοι πρέπει να κατέβουν.»

Οι ακτιβιστές και οι ηγέτες του Black Lives Matter προωθούν όχι μόνο τη βία και την καταστροφή, αλλά ζητούν και άλλα εξτρεμιστικά μέτρα, όπως την κατάργηση και την αφαίρεση της αστυνομίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κάλεσμα του King για καταστροφή θρησκευτικών συμβόλων έρχεται μετά από σχεδόν ένα μήνα ταραχών, λεηλασιών και καταστροφών σε όλες σχεδόν τις μεγάλες πόλεις της Αμερικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.