ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ιταλία: Συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών καλλιτεχνών και αστυνομικών στη Ρώμη – Ζητούν οικονομική ενίσχυση (βίντεο)

Ιταλία: Συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών καλλιτεχνών και αστυνομικών στη Ρώμη – Ζητούν οικονομική ενίσχυση (βίντεο)

Συγκρούσεις ξέσπασαν μεταξύ διαδηλωτών εργαζομένων στη βιομηχανία του θεάματος και αστυνομικών στη Ρώμη το Σάββατο.

Ηθοποιοί, χορευτές, σχεδιαστές σκηνικών και καλλιτέχνες βγήκαν στους δρόμους για να απαιτήσουν βοήθεια από την κυβέρνηση, σε αυτό που περιγράφουν ως μια «τρομερή κατάσταση για τον κλάδο τους που έχει προκληθεί από την πανδημία του κορωνοϊού».

Οι διαδηλωτές αγωνίζονται, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, ενάντια στα χαμηλά εισοδήματά τους και στην έλλειψη αναγνώρισης της βιομηχανίας τους από τις κυβερνητικές αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην Piazza Dei Santi Apostoli, οι καλλιτέχνες φώναζαν «χαμηλώστε το όπλο σας», ένα σύνθημα που απευθύνεται σε πολιτικούς που δεν επιθυμούν, μέχρι τώρα, να μπουν σε συζητήσεις με εκπροσώπους της βιομηχανίας του θεάματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.