ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μεξικό: Εντοπίστηκε μικρό αεροσκάφος στις φλόγες και αυτοκίνητο γεμάτο ναρκωτικά

Μεξικό: Εντοπίστηκε μικρό αεροσκάφος στις φλόγες και αυτοκίνητο γεμάτο ναρκωτικά

Εντοπίστηκε μικρό αεροσκάφος στις φλόγες που προσγειώθηκε παράνομα στη Χερσόνησο του Γιουκατάν στο Μεξικό όπου έφθασε από άλλη χώρα της νότιας Αμερικής, πιθανόν μεταφέροντας εκατοντάδες κιλά ναρκωτικών ουσιών.

Σε μικρή απόσταση από το σημείο όπου βρέθηκε το φλεγόμενο αεροπλάνο, οι αξιωματικοί του στρατού δήλωσαν πως εντοπίστηκε αυτοκίνητο μέσα στο οποίο είχαν εγκαταλειφθεί ναρκωτικά — κατά τα φαινόμενα κοκαΐνη — συσκευασμένα σε 13 δέματα βάρους 30 κιλών το καθένα, που εκτιμούν πως προέρχονταν από το αεροσκάφος.

Με αξία που εκτιμάται ότι θα ανερχόταν σε πάνω από 109 εκατομμύρια πέσος (4,3 εκατ. ευρώ), η απώλεια θα έχει «σημαντικό» αντίκτυπο στις εγκληματικές οργανώσεις που σκόπευαν να διακινήσουν την ποσότητα ναρκωτικών αυτή, σύμφωνα με ανακοίνωση του μεξικανικού στρατού.

Το τηλεοπτικό δίκτυο Milenio, το οποίο μετέδωσε πλάνα που εικονίζουν το μισοκαμένο αεροσκάφος σε αυτοκινητόδρομο, σε περιοχή που καλύπτεται από πυκνή βλάστηση, ανέφερε πως είχε αναχωρήσει από το Μαρακαΐμπο, στη Βενεζουέλα.

Το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς σημειώνει ότι δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει αυτή την πληροφορία. Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας δεν απάντησε αμέσως όταν της ζητήθηκε σχόλιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αεροσκάφος προσεδαφίστηκε στην πολιτεία Κιντάνα Ρου, όπου βρίσκονται πολύ τουριστικές παραθαλάσσιες πόλεις, όπως είναι ιδίως το πασίγνωστο θέρετρο του Κανκούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.