ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γαλλία: Νεκρός οδηγός λεωφορείου – Αρνήθηκε να τους βάλει χωρίς μάσκα και τον σκότωσαν στο ξύλο

Γαλλία: Νεκρός οδηγός λεωφορείου – Αρνήθηκε να τους βάλει χωρίς μάσκα και τον σκότωσαν στο ξύλο

Σοκ προκαλεί η είδηση τ’ ότι ένας οδηγός λεωφορείου στην Γαλλία έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από ομάδα ατόμων. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως είναι κλινικά νεκρός. Σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε να τους βάλει στο όχημα αν δεν φορέσουν τις μάσκες στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία στην πόλη Μπαγιόν συνέλαβε πέντε άτομα που εμπλέκονται στο ξυλοδαρμό.

Υπενθυμίζεται πως η Γαλλία κατέστησε υποχρεωτικές τις μάσκες στις δημόσιες συγκοινωνίες ήδη από τον Απρίλιο.

Ο 50χρονος οδηγός, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, αρνήθηκε να επιβιβάσει τα συγκεκριμένα άτομα στο λεωφορείο καθώς δεν είχαν εισιτήρια, ενώ ήθελαν να μεταφέρουν και έναν σκύλο μες το όχημα, κάτι που φαίνεται πως εξόργισε τους δράστες και του επιτέθηκαν.

Ο άτυχος οδηγός μεταφέρθηκε αναίσθητος στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν πως είναι εγκεφαλικά νεκρός.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο δήμαρχος της Μπαγιόν καταδίκασε την επίθεση ως «βάρβαρη πράξη» και η αστυνομία της πόλης συνεχίζει τις έρευνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, ο σοκαριστικός θάνατος του οδηγού, ώθησε μερικούς συναδέλφους του να αρνηθούν να δουλέψουν σήμερα, διαμαρτυρόμενοι για τη βίαιη επίθεση, ενώ εξέφρασαν και ανησυχίες για την ασφάλεια και την σωματική τους ακεραιότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.