ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Ουδέν σχόλιον» από τις ΗΠΑ για την επίθεση στην τουρκική βάση αλ Ουατίγια

«Ουδέν σχόλιον» από τις ΗΠΑ για την επίθεση στην τουρκική βάση αλ Ουατίγια

Οι ΗΠΑ αρνήθηκαν να σχολιάσουν επί της ουσίας την επίθεση μαχητικών στην τουρκική βάση αλ Ουατίγια, στην οποία χτυπήθηκαν τουρκικά α/α συστήματα και σκοτώθηκαν Τούρκοι στρατιώτες.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες αντιτίθενται σε κάθε ξένη στρατιωτική επέμβαση στη Λιβύη, από όλες τις πλευρές.

Είναι επιτακτική η άμεση κατάπαυση του πυρός από όλα τα μέρη. Προτρέπουμε όλα τα μέρη να δεσμευτούν για κατάπαυση του πυρός και να επαναλάβουν αμέσως τις διαπραγματεύσεις. Πρέπει να βασιστούμε στην πρόοδο που έχει σημειωθεί μέσω των συνομιλιών 5 + 5 του ΟΗΕ και της διαδικασίας του Βερολίνου.

Η επιστροφή στην εκεχειρία και τις πολιτικές συνομιλίες υπό την ηγεσία του ΟΗΕ είναι ο μόνος τρόπος για την επίλυση των βασικών ζητημάτων που οδήγησαν σε αυτήν τη σύγκρουση», αρκέστηκε να σχολιάσεο το ΥΠΕΞ των ΗΠΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φαίνεται πως οι Γαλλικές πιέσεις ανάγκασαν την Ουάσινγκτον να υιοθετήσει μια πιο ουδέτερη στάση σχετικά με τη λιβυκή σύγκρουση, τουλάχιστον δημόσια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.