ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γκ. Μάξγουελ: Τώρα ζητάει και αποφυλάκιση λόγω κορωνοϊού

Γκ. Μάξγουελ: Τώρα ζητάει και αποφυλάκιση λόγω κορωνοϊού

Η Γκισλέιν Μάξγουελ επιμένει για την πανδημία του κορωνοϊού και πόσο επικίνδυνη μπορεί να αποδειχθεί για την υγεία της. Αφού ζήτησε να μην παραστεί στο δικαστήριο, τώρα ζητάει και την αποφυλάκισή της.

Η Βρετανίδα πρώην σύντροφος και συνεργάτιδα του Τζέφρι Επστάιν, που θεωρείται ότι συμμετείχε ή οργάνωνε τους βιασμούς και τις αποπλανήσεις για λογαριασμό του δισεκατομμυριούχου χρηματιστή, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι ήταν εκείνη που «ψάρευε» ανήλικα κορίτσια για να τα κακοποιήσει σεξουαλικά ο φίλος της.

Ζήτησε, μάλιστα, από το Περιφερειακό Δικαστήριο του Μανχάταν να αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση, οκτώ ημέρες μετά τη σύλληψή της στο Νιου Χαμσάιρ. Η 58χρονη κρατείται στο Μητροπολιτικό Κέντρο Κράτησης, στο Μπρούκλιν, αλλά σύμφωνα με το αίτημα που κατέθεσε διατρέχει «σοβαρό κίνδυνο» να προσβληθεί από τον ιό COVID-19.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι δεν είναι ύποπτη φυγής, επικαλούμενη το λευκό ποινικό μητρώο της, αλλά και το γεγονός ότι παρέμεινε στις ΗΠΑ μετά τη σύλληψη του Τζέφρι Επστάιν, πέρυσι τον Ιούλιο. Οι εισαγγελείς, από την πλευρά τους, ζητούν να παραμείνει προφυλακισμένη μέχρι τη δίκη της. Στην περίπτωση που κριθεί ένοχη κινδυνεύει να καταδικαστεί σε κάθειρξη 35 ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θυμίζουμε πως η Γκισλέιν Μάξγουελ είχε επικαλεστεί προστασία από τον κορωνοϊό για να αποφύγει και την πρώτη δημόσια εμφάνισή της στο δικαστήριο, αίτημα που δεν έγινε αποδεκτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.