ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ιρλανδία: Τσιγγάνος βίαζε και βασάνιζε τις επτά κόρες του και την αδελφή του

Ιρλανδία: Τσιγγάνος βίαζε και βασάνιζε τις επτά κόρες του και την αδελφή του

Μια από τις κόρες, έσπασε τη σιωπή της και εξέφρασε την απογοήτευση της για το γεγονός τ’ ότι βρετανικές αρχές δεν έδιναν σημασία στην φρίκη που πέρασε η ίδια και οι αδελφές της, διότι ήταν τσιγγάνοι, όπως η ίδια εξομολογήθηκε δεχόταν σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της από τότε που ήταν 4 ετών.

Η Έλεν Ο’ Ντόνοχι έσπασε τη σιωπή της μετά την καταδίκη του 75χρονου Τζέιμς Ο’ Ράιλι από το Μπαλινόντι της Ιρλανδίας, για τον βιασμό της ίδιας αλλά και για εκείνους που υπέστησαν οι έξι αδελφές της, αλλά και η μικρότερη αδελφή του δράστη. Ο πα-τέρας, που απέκτησε μάλιστα και παιδί με μία από τις κόρες του, όταν αυτή ήταν 16 ετών, καταδικάστηκε έπειτα από δίκη πέντε εβδομάδων σε 20 χρόνια φυλάκιση και οδηγήθηκε στη φυλακή στις 15 Ιουνίου.

Ο Ο’ Ράιλι χτυπούσε, εξανάγκαζε σε πείνα και βασάνιζε με όλους τους τρόπους τις κόρες του όταν ήταν ανήλικες, καθαρά λόγω σαδιστικής φύσης, αφού είχε χρήματα για να τους εξασφαλίσει τα απαραίτητα και με το παραπάνω ως επιτυχημένος έμπορος αλόγων και σκραπ.

Φλούδες από πατάτες

«Πιστεύω ότι μας άφησαν στην τύχη μας επειδή είμαστε Τσιγγάνοι. Όλοι οι άλλοι στην κοινωνία μάς αντιμετωπίζουν υποτιμητικά γιατί πιστεύουν ότι έτσι μας αρέσει να ζούμε, βρόμικοι», δήλωσε στους «Irish Times», αποκαλύπτοντας ότι η ίδια και οι αδελφές της κατάφεραν να επιζήσουν τρώγοντας τις φλούδες από πατάτες!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 51χρονη, σήμερα, γυναίκα ισχυρίζεται μάλιστα ότι πρώτη φορά ανακάλυψε πότε έχει γενέθλια σε ηλικία 25 ετών, όταν πήρε πιστοποιητικό γέννησης από τις Αρχές για να παντρευτεί, ενώ εξομολογείται ότι είχε αρχίσει τις απόπειρες αυτοκτονίας από τα 12 της χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.