ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γαλλίδα ευρωβουλεύτης: «Εάν η Τουρκία δεν θέλει διάλογο, θα έχει συνέπειες»

Γαλλίδα ευρωβουλεύτης: «Εάν η Τουρκία δεν θέλει διάλογο, θα έχει συνέπειες»

Για την τουρκική παραβατικότητα και τον τρόπο αντιμετώπισής της μίλησε στο MEGA η Γαλλίδα ευρωβουλευτής, πρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας και Ασφάλειας της Ευρωβουλής και άλλοτε «δεξί χέρι» του Εμανουέλ Μακρόν στις Βρυξέλλες, Ναταλί Λουαζό.

«Ανήκουμε στην ίδια συμμαχία, το ΝΑΤΟ, και η γαλλική φρεγάτα έγινε στόχος μια τουρκικής. Δεν συμπεριφέρονται έτσι οι σύμμαχοι. Θέλουμε να μάθουμε γιατί μια τουρκική φρεγάτα ένιωθε τόσο άβολα με μια αποστολή του ΝΑΤΟ για την εφαρμογή του εμπάργκο όπλων στη Λιβύη. Θέλουμε απαντήσεις και μέχρι τώρα δεν έχουμε λάβει ξεκάθαρες απαντήσεις. Υπήρξαν ήδη επεισόδια με ιταλικές και ελληνικές φρεγάτες, συνεπώς το θέμα είναι γενικό. Μιλάμε για τη Συρία αλλά ας μιλήσουμε για τις παράνομες γεωτρήσεις στη Μεσόγειο. Ας μιλήσουμε για την τουρκική παρουσία στη Συρία που αποδυναμώνει τον αγώνα της Ευρώπης κατά του Ισλαμικού Κράτους. Υπάρχει κοινή ανησυχία σε όλη την Ευρώπη ότι η Τουρκία πρέπει να αλλάξει συμπεριφορά. Η Τουρκία είναι γείτονας, αλλά πρέπει να σέβεται την Ευρώπη» τόνισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εάν όχι με διάλογο και συνεργασία, τότε θα πρέπει να υπάρξουν συνέπειες σε επικίνδυνες συμπεριφορές. Η αίσθησή μου είναι ότι για την ώρα δεν έχουμε τις ίδιες αξίες με το τουρκικό καθεστώς. Και για αυτό το λόγο οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Τουρκίας έχουνε ανασταλεί. Το πρόβλημα τώρα είναι ότι ίσως δεν έχουμε και τα ίδια συμφέροντα αναφορικά με την ασφάλεια» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.