ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νέα Υόρκη: Μαύρος μαχαιρώνει δύο ηλικιωμένους στο μετρό – Πολύ άγριο βίντεο

Νέα Υόρκη: Μαύρος μαχαιρώνει δύο ηλικιωμένους στο μετρό – Πολύ άγριο βίντεο

Θύματα άγριας επίθεσης έπεσαν δύο ηλικιωμένοι στο μετρό της Νέας Υόρκης, όταν ένας 46χρονος μαύρος άνδρας τους επιτέθηκε με ψαλίδι και ξεκίνησε να τους μαχαιρώνει.

Η επίθεση έλαβε χώρα στις 7:30 το πρωί της 5ης Ιούλη, στο Κουίνς της Νέας Υόρκης. Ο 46χρονος Πάτρικ Τσέιμπερς φώναξε σε δύο ηλικιωμένους που κάθονταν απέναντί του: «Γιατί δεν είστε σπίτι με τα παιδιά σας», σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές.

Αμέσως μετά, ο Τσέιμπερς όρμησε εναντίον ενός 71χρονου άντρα με ένα ψαλίδι, καρφώνοντάς τον στο στομάχι.

Ένας 2ος άντρας, επίσης 70άρης, προσπάθησε να επέμβει και είδε κι αυτός τον εαυτό του να τραυματίζεται από το ψαλίδι του Τσέιμπερς, σύμφωνα με την Daily Mail.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανέβηκε στο Facebook και γρήγορα έγινε viral, ο 46χρονος κλωτσάει τους ηλικιωμένους άντρες που βρίσκονται στο πάτωμα του συρμού.

Στη συνέχεια στρέφεται προς τον έναν ηλικιωμένο και τον χτυπά τουλάχιστον μια φορά με το ψαλίδι.

Μια γυναίκα που παρακολουθεί την σκηνή ακούγεται να ουρλιάζει, ενώ ένας άλλος άντρας φωνάζει: «Κατέβα από το τρένο».

Και τα δύο θύματα του 46χρονου μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο Τσέιμπερς μεταφέρθηκε σε κλινική για ψυχολογική αξιολόγηση, ενώ τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για την επίθεση στους ηλικιωμένους και την οπλοφορία και οπλοχρησία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο – Προσοχή πολύ βίαιες εικόνες:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.