ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εξάχρονος ήρωας παραμορφώθηκε για να σώσει την αδερφή του από επίθεση σκύλου (φωτό)

Εξάχρονος ήρωας παραμορφώθηκε για να σώσει την αδερφή του από επίθεση σκύλου (φωτό)

Ένας 6χρονο αγοράκι από το Τσεγιέν του Γουαϊόμινγκ στις ΗΠΑ παραμορφώθηκε για να σώσει τη μικρή αδερφή του από ένα εξαγριωμένο σκυλί.

Δέχτηκε δεκάδες δαγκώματα στο πρόσωπο και το κεφάλι από τον σκύλο όμως κατόρθωσε να αρπάξει την αδερφή του από το χέρι και να τρέξει μαζί της μακριά.

«Αργότερα είπε: “Εάν κάποιος έπρεπε να πεθάνει, σκέφτηκα ότι έπρεπε να είμαι εγώ”» όπως αναφέρει η θεία του, που δημοσιοποίησε την ιστορία του ηρωικού ανιψιού της, Μπρίτζερ Γουόκερ, στο Instagtram.

«Αφού ένας ταλαντούχος πλαστικός χειρουργός του έκανε πάνω-κάτω 90 ράμματα, ξεκουράζεται σπίτι του» γράφει η θεία στην ανάρτησή της για τον θαρραλέο Μπρίτζερ.

«Αγαπάμε το ηρωικό μας αγόρι και θέλουμε όλοι οι άλλοι σουπερ-ήρωες να ξέρουν γι’ αυτό τον νέο σουπερ-ήρωα που εισήλθε στις τάξεις τους» σημειώνει η περήφανη θεία για τον 6χρονο ανιψιό της.

Όσο για τους ιδιοκτήτες του σκύλου, η θεία του μικρού αναφέρει πως πρόκειται για οικογενειακούς φίλους, που στάθηκαν εξαρχής στο πλευρό της οικογένειας.

https://www.instagram.com/p/CCjDnLngOYO/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.