ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ινδία: Άνδρας ομολόγησε πως σκότωσε πάνω από 50 οδηγούς ταξί και τους… πετούσε σε κροκόδειλους (φώτο)

Ινδία: Άνδρας ομολόγησε πως σκότωσε πάνω από 50 οδηγούς ταξί και τους… πετούσε σε κροκόδειλους (φώτο)

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως ένας άνδρας στην Ινδία, ομολόγησε πως όχι μόνο δολοφόνησε περισσότερους από 50 ταξιτζήδες, αλλά παραδέχτηκε και ότι πετούσε τα άψυχα κορμιά τους στους… κροκόδειλους.

Μεταξύ του 2002 και του 2004, ο Ινδός Ντεβέντερ Σάρμα είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για το φόνο έως επτά οδηγών ταξί. Έχοντας περάσει 16 χρόνια σε φυλακή της Τζαϊπούρ, στο Ρατζαστάν της Ινδίας, ο 62χρονος Σάρμα βγήκε με 20ήμερη άδεια τον Ιανουάριο, από την οποία ουδέποτε επέστρεψε.

Περίπου έξι μήνες μετά την εξαφάνισή του, συνελήφθη στην πρωτεύουσα Δελχί, όπου ζούσε με μια χήρα, την οποία και είχε παντρευτεί σε αυτό το διάστημα. Κατά τη νέα σύλληψή του, ο Σάρμα ομολόγησε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να επιστρέψει στη φυλακή, ενώ προχώρησε σε λεπτομέρειες για το εγκληματικό παρελθόν του.

Έχοντας πτυχίο παραδοσιακής ινδικής ιατρικής, από το 1984 και για 11 χρόνια ο Σάρμα διοικούσε μία κλινική σε νοσοκομείο στο Ρατζαστάν. Όταν όμως η κλινική φαλίρισε, ο 62χρονος ενεπλάκη σε διάφορες απάτες, ενώ το 2004 συνελήφθη για συμμετοχή σε παράνομες μεταμοσχεύσεις νεφρών. Μάλιστα, σύμφωνα με την αστυνομία, η ανάμειξή του σε περισσότερες από 125 τέτοιες μεταμοσχεύσεις του είχαν αποφέρει μεταξύ 6.680 και 9.350 δολάρια.

Τους σκότωνε για να πουλάει τα ταξί τους

Την ίδια εποχή αποτελούσε μέλος μιας συμμορίας στη βόρεια πολιτεία της Ούταρ Πραντές, η οποία μίσθωνε οδηγούς ταξί τους οποίους σκότωνε σε απομονωμένα σημεία και στη συνέχεια εγκατέλειπε τα πτώματά τους σε κανάλια όπου σύχναζαν κροκόδειλοι, ώστε να μην υπάρχει καμία πιθανότητα να βρεθούν τα ίχνη τους!

Σκοπός της συμμορίας ήταν να πουλάει τα ταξί –είτε ολόκληρα είτε σε μέρη- έναντι 270 δολαρίων για κάθε ένα από αυτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Σάρμα, εν τέλει, ομολόγησε ότι υπήρξε ο «εγκέφαλος» πίσω από τις δολοφονίες περισσότερων από 50 οδηγών ταξί, παρότι είχε καταδικαστεί για ελάχιστους από αυτούς. Μάλιστα, στη φυλακή είχε οδηγηθεί επειδή είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω να σκοτώνει έναν ταξιτζή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.