Βρετανία: Πατέρας-ήρωας – Έχασε τη ζωή του ενώ προσπαθούσε να σώσει τα παιδιά του από πνιγμό

Βρετανία: Πατέρας-ήρωας – Έχασε τη ζωή του ενώ προσπαθούσε να σώσει τα παιδιά του από πνιγμό

Ένας πατέρας – ήρωας στο Ηνωμένο Βασίλεια πέθανε κατά την διάρκεια της προσπάθειας του να σώσει τα τρία παιδιά του από πνιγμό στη θάλασσα.

Ένας πατέρας τριών παιδιών στο Ηνωμένο Βασίλειο έχασε τη ζωή του την Κυριακή στην προσπάθειά του να σώσει τα παιδιά του από πνιγμό, όταν πιάστηκαν σε παλίρροια κατά τη διάρκεια ενός οικογενειακού ταξιδιού.

Ο Τζόναθαν Στήβενς, 36 ετών, μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο με ελικόπτερο, αλλά δεν κατάφερε να επιβιώσει. Σήμερα, η συντετριμμένη σύντροφός του, Λάουρα Μπέρφορντ, η οποία βρισκόταν στο σπίτι όταν συνέβη η τραγωδία, δήλωσε πως «πέθανε σαν ήρωας».

«Έχασα τον έρωτα της ζωής μου. Τα επτά όμορφα παιδιά του έχασαν τον πατέρα τους. Πέθανε σώζοντας τη ζωή των παιδιών του. Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τον πόνο. Τον αγαπώ, πάντα τον αγαπούσα και πάντα θα τον αγαπώ».

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας της Βόρειας Ουαλίας είπε:

«Στη 1:58 η αστυνομία και η ακτοφυλακή ενημερώθηκαν για έναν άνδρα που αντιμετώπιζε δυσκολίες στη θάλασσα. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Gwynedd, όπου δυστυχώς απεβίωσε».

Σύμφωνα με την «Daily Mail», η ακτοφυλακή είχε πολλά παρόμοια περιστατικά σε όλη την ακτή της Ουαλίας την Κυριακή. Μαζί με το περιστατικό στο Μπάρμουθ, άλλα τρία άτομα στο Hell’s Mouth χρειάστηκαν βοήθεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ακτοφυλακή στο Ηνωμένο Βασίλειο είχε την πιο δύσκολη μέρα την Παρασκευή, καθώς καταγράφηκε ως η τρίτη πιο ζεστή μέρα εδώ και τέσσερα χρόνια και είχαν να αντιμετωπίσουν πάνω από 300 περιστατικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.