Μοντέλο από την Ουκρανία καταγγέλλει τον άγριο ξυλοδαρμό της σε παραλιακό κλαμπ της Τουρκίας (φώτο-βίντεο)

Μοντέλο από την Ουκρανία καταγγέλλει τον άγριο ξυλοδαρμό της σε παραλιακό κλαμπ της Τουρκίας (φώτο-βίντεο)

Σοκ έχει προκαλέσει το γνωστό μοντέλο Daria Kirilyuk, μετά από ανάρτηση της στο Instagram, που τη δείχνουν τραυματισμένη και γεμάτη αίματα.

Η ίδια και ο σύντροφός της δέχθηκαν βίαιη επίθεση από ανθρώπους της ασφάλειας μαγαζιού στην Τουρκίας. Χτύπησαν, επίσης, κι άλλες τρεις φίλες της με μπουνιά στο πρόσωπο, ενώ οι άνδρες της παρέας «τραυματίστηκαν σοβαρά».

Η ανάρτησή της:

«Δεν θέλω να μείνω σιωπήσω, θα πω την ιστορία του τι μου συνέβη εμένα, στον σύντροφό μου και την παρέα μας. Δεχθήκαμε επίθεση από τους σεκιούριτι στην παραλία Μόμο. Τέσσερα κορίτσια (μεταξύ των οποίων και εγώ) δεχθήκαμε μπουνιά στο πρόσωπο, ενώ τα αγόρια τραυματίστηκαν σοβαρά. Δώσαμε στην αστυνομία όλες τις πληροφορίες. Δεν πρέπει να κάνουμε τα στραβά μάτια».

Σε δεύτερη ανάρτησή της ζητά από το κλαμπ, που τους κατηγορεί για συκοφαντία, να δώσει τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας στη δημοσιότητα. «Αγαπώ την Τουρκία, είναι πανέμορφη χώρα, αλλά είναι πολύ λυπηρό να γίνεται κάτι τέτοιο στον 21ο αιώνα».

Αρχές προχώρησαν σε συλλήψεις σχετικά με την υπόθεση, ωστόσο οι συλληφθέντες έχουν αφεθεί ελεύθεροι.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=9000gRNcmFw&feature=emb_title

https://www.instagram.com/p/CDZjRYNhqGk/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CDbinIiBKs5/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CCisvRZBBUf

https://www.instagram.com/p/CCVhWQrBxfC

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B-ht2M-BMNW

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.