ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στο αμερικανικό μικροσκόπιο τουρκικές εταιρείες που «σπάνε» τις κυρώσεις στην Βενεζουέλα

Στο αμερικανικό μικροσκόπιο τουρκικές εταιρείες που «σπάνε» τις κυρώσεις στην Βενεζουέλα

Υπό αμερικανική έρευνα βρίσκονται τουρκικές εταιρείες για παραβίαση των κυρώσεων, σύμφωνα με τον αμερικανό ειδικό εκπρόσωπο στη Βενεζουέλα.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζουν να ερευνούν τουρκικές εταιρείες που θεωρούν πως παραβιάζουν τις αμερικανικές κυρώσεις κατά της Βενεζουέλας, δήλωσε την Τρίτη ο ειδικός εκπρόσωπος των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα Έλιοτ Άμπραμς σε δημοσιογράφους.

«Συνεχίζουμε να προσπαθούμε. Και πάλι, ως Υπουργείο Οικονομικών και OFAC (Γραφείο Ελέγχου Εξωτερικών Περιουσιακών Στοιχείων), συνεχίζουμε να βρισκόμαστε στο κατόπι εταιρειών όταν τις εντοπίζουμε» ανέφερε ο Άμπραμς.

Όταν του ζητήθηκε να δώσει μια λίστα με τις τουρκικές εταιρείες που βρίσκονται υπό έρευνα δήλωσε:

«Δεν μπορώ σήμερα, αλλά θα χαρούμε να σας τη δώσουμε».

Ωστόσο, σημείωσε ότι ορισμένες έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και «δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε σε υπό απόρρητη μορφή».

Επεσήμανε ότι η τουρκική παρουσία στη Βενεζουέλα είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, αν και η παρουσία της δεν είναι τόσο μεγάλη σε σύγκριση με τη Ρωσία και την Κούβα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο κατηγόρησε τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους του ότι χρησιμοποιούν κυρώσεις και άλλα μέσα για να ανατρέψουν την κυβέρνησή του και να αναλάβουν τα περιουσιακά στοιχεία και τους πόρους της Βενεζουέλας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.