ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βηρυτός: Σκοτώθηκε από την τρομακτική έκρηξη στο λιμάνι ο αρχηγός των Φαλαγγιτών

Βηρυτός: Σκοτώθηκε από την τρομακτική έκρηξη στο λιμάνι ο αρχηγός των Φαλαγγιτών

Δεκάδες είναι μέχρι στιγμής οι νεκροί και χιλιάδες οι τραυματίες από τις φονικές εκρήξεις που εκδηλώθηκαν στη Βηρυτό, την Τρίτη (04/08).

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, ο γενικός γραμματέας του κόμματος Καταέμπ, Ναζάρ Νατζαριάν, έχασε τη ζωή του μετά τις εκρήξεις, που ισοπέδωσαν σημαντικό μέρος της πόλης. Ο γενικός γραμματέας του κόμματος των Φαλαγγιτών διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση, αλλά λίγο αργότερα κατέληξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως δήλωσε ο κυβερνήτης της πρωτεύουσας του Λιβάνου, Μαρουάν Αμπούντ, οι εκρήξεις στο λιμάνι συγκρίνονται με την πυρηνική βόμβα στη Χιροσίμα το 1945. Τόσο μεγάλη ήταν η ισχύ τους. Σύμφωνα, δε, με τους σεισμολόγους ήταν ισοδύναμες με σεισμό 4,5 ρίχτερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.