ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτοκτόνησε η 23χρονη Ν.Κόουλμαν που είχε πέσει θύμα βιασμού στα 14 της – Η ζωή της είχε γίνει ντοκιμαντέρ

Αυτοκτόνησε η 23χρονη Ν.Κόουλμαν που είχε πέσει θύμα βιασμού στα 14 της – Η ζωή της είχε γίνει ντοκιμαντέρ

Η Ντέζι Κόουλμαν έδωσε τέλος στη ζωή της μόλις στα 23 της, όπως δήλωσε η μητέρα της, Μελίντα Κόουλμαν.

Η Αμερικανίδα ήταν υπερασπίστρια των δικαιωμάτων των θυμάτων σεξουαλικής κακοποίησης και η ζωή της είχε γίνει ντοκιμαντέρ από το Netflix. Η ίδια είχε πέσει θύμα βιασμού στα 14 της, όταν μαζί με μια 13χρονη φίλη της είχαν φύγει κρυφά από το σπίτι για να πάνε σε ένα πάρτι. Ο βιαστής της παραδέχθηκε την ενοχή του για πλημμέλημα έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και καταδικάστηκε σε δύο χρόνια δικαστικής επιτήρησης και τέσσερις μήνες κάθειρξη με αναστολή.

Η ποινή-«χάδι» προέκυψε αφού ο τότε εισαγγελέας της κομητείας Νόνταγουεϊ Ρόμπερτ Ράις και ο εισαγγελέας της κομητείας Τζάκσον, Ζαν Πίτερς-Μπέικερ, αποφάσισαν από κοινού ότι δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία για να υποστηριχθεί κατηγορία βιασμού, που θα επέφερε ποινές για πράξη κακουργηματικού χαρακτήρα.

«Ήταν η καλύτερή μου φίλη και μια καταπληκτική κόρη. Νομίζω ότι προσπαθούσε να με πείσει ότι μπορώ να ζήσω και χωρίς εκείνη. Δεν μπορώ. Εύχομαι να είχα καταφέρει να της πάρω τον πόνο! Ποτέ δεν έγινε καλά ύστερα από αυτό που της έκαναν εκείνα τα αγόρια. Δεν είναι δίκαιο. Το κοριτσάκι μου χάθηκε», έγραψε στο Facebook η Μελίντα Κόουλμαν.

Η Ντέζι Κόουλμαν βρέθηκε νεκρή στο Ντένβερ, αφού πρώτα η μητέρα της είχε καλέσει την αστυνομία σε αναζήτησή της, αποκάλυψε η Σέιλ Νόρις, γενική διευθύντρια του SafeBAE, μιας ομάδας που είχε ιδρύσει η 23χρονη από κοινού με άλλους για να στηρίξει τα νεαρά θύματα σεξουαλικής κακοποίησης. Η Ντέιζι Κόουλμαν είχε εμφανιστεί και στο ντοκιμαντέρ με τον τίτλο «Audrie & Daisy», το οποίο παρακολουθούσε την ίδια και την οικογένειά της καθώς προσπαθούσαν να διαχειριστούν το βιασμό της, αλλά και την εχθρική αντιμετώπιση που τους επιφύλασσε η κοινότητα του Μέριλαντ, όταν αποφάσισε να προχωρήσει σε καταγγελίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε σχόλιά της στο διαδίκτυο είχε παραδεχθεί ότι είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας τουλάχιστον δύο φορές στο παρελθόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.