ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ισραήλ: Κατέρριψε drone της Χεζμπολάχ στα σύνορα με το Λίβανο

Ισραήλ: Κατέρριψε drone της Χεζμπολάχ στα σύνορα με το Λίβανο

Ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος παρεισέφρησε στον ισραηλινό εναέριο χώρο στην περιοχή του όρους Ερμών, κατά μήκος της γαλάζιας γραμμής, και καταρρίφθηκε από τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις.

Όπως ανακοινώθηκε, από τον ισραηλινό στρατό, το drone που πέρασε τα σύνορα προερχόταν από το Λίβανο και καταρρίφθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

«Στη διάρκεια της νύχτας οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις ταυτοποίησαν ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος που παρεισέφρησε στον ισραηλινό εναέριο χώρο στην περιοχή του όρους Ερμών, κατά μήκος της γαλάζιας γραμμής», του συνόρου ανάμεσα στο εβραϊκό κράτος και τον Λίβανο, ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο ισραηλινός στρατός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το όρος Ερμών βρίσκεται στο σημείο όπου συναντώνται το Ισραήλ, ο Λίβανος και η Συρία. «Στρατιώτες πραγματοποιούν έρευνες στον τομέα, καμία παραβίαση της ισραηλινής κυριαρχίας δεν θα γίνει ανεκτή», πρόσθεσε ο ισραηλινός στρατός, χωρίς να διευκρινίζει το είδος, το μέγεθος ή ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης του καταρριφθέντος drone.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.