ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βέλγιο: Λουόμενοι και αστυνομικοί «πιάστηκαν» στα χέρια λόγω συνωστισμού (βίντεο)

Βέλγιο: Λουόμενοι και αστυνομικοί «πιάστηκαν» στα χέρια λόγω συνωστισμού (βίντεο)

Στο παραθαλάσσιο θέρετρο του Μπλάνκερμπεργκ, στο Βέλγιο, η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου όταν η αστυνομία θέλησε να επιτηρήσει την κατάσταση εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στην παραλία υπήρχε συνωστισμός κι έτσι οι αστυνομικές αρχές επιχείρησαν να απομακρύνουν τους λουόμενους. Εκείνοι αντέδρασαν και ξέσπασαν επεισόδια, τα οποία οδήγησαν σε συλλήψεις και εκκένωση της παραλίας.

«Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Κάνουμε τα πάντα για να διατηρήσουμε την ασφάλεια στο παραθαλάσσιο θέρετρό μας και τώρα αυτό…», διαμαρτυρήθηκε η δήμαρχος της πόλης, Νταφνέ Ντιμερί.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, μια ομάδα παραθεριστών στράφηκε κατά της αστυνομίας όταν της ζητήθηκε να τηρεί τις αποστάσεις και ακολούθησε βίαια συμπλοκή με τη συμμετοχή δεκάδων ανθρώπων. Η αστυνομία αναγκάστηκε να καλέσει ενισχύσεις, για να θέσει υπό έλεγχο την κατάσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.