ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στην Αλ-Βατίγια της Λιβύης μετέφεραν το νέο α/α σύστημα Korkut οι Τούρκοι (βίντεο)

Στην Αλ-Βατίγια της Λιβύης μετέφεραν το νέο α/α σύστημα Korkut οι Τούρκοι (βίντεο)

Πρόσφατες δορυφορικές εικόνες που κυκλοφόρησαν σε λογαριασμό στο Twitter έδειξαν ότι τα τουρκικά αντιαεροπορικά συστήματα Κορκούτ αναπτύχθηκαν στην αεροπορική βάση Al-Watiya στη δυτική Λιβύη.

Το KORKUT αποτελείται πυροβόλα των 35 mm και ένα σύστημα ελέγχου και μπορεί να λειτουργήσει πλήρως αυτόνομα.

Το όχημα εντολής και ελέγχου εντοπίζει και παρακολουθεί στόχους με το τρισδιάστατο ραντάρ αναζήτησης, αξιολογεί τις απειλές και “κλειδώνει” τους στόχους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πληροφορίες φέρουν την Άγκυρα να ετοιμάζεται να μεταφέρει στην ίδια βάση και αντιαεροπορικά συστήματα (HİSAR-A) για να καταστήσει την βάση ικανή να αντεπεξέρχεται σε όλες τις απειλές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.