ΗΠΑ: Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε έχοντας «ενημερώσει» μέσω social media (βίντεο)

ΗΠΑ: Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε έχοντας «ενημερώσει» μέσω social media (βίντεο)

Ένας άντρας από το Οχάιο των ΗΠΑ σκότωσε τη γυναίκα του λίγο πριν αυτοκτονήσει, ενώ είχε δώσει σημάδια για τις κινήσεις του μέσω social media.

Δολοφονία – αυτοκτονία υποπτεύεται η αστυνομία και έχει μια σειρά μηνυμάτων που ανέβηκαν online να δείχνουν αυτόν τον δρόμο.

Το ανατριχιαστικό περιστατικό έλαβε χώρα στην οικία του ζεύγους στην πόλη Lima την περασμένη βδομάδα, σύμφωνα πάντα με τις Αρχές.

Αστυνομικοί του τοπικού τμήματος κλήθηκαν στην οικία στις 5:40 το απόγευμα της Τετάρτης, με τους γείτονες να αναφέρουν ήχους από όπλο.

Όταν μπήκαν στη σπίτι, βρήκαν νεκρούς την 27χρονη Mikki Starr και τον 29χρονο σύζυγό της Zachary, φέροντας τραύματα από σφαίρα.

Οι Αρχές πιστεύουν πως ο Zachary σκότωσε τη Mikki και μετά αυτοκτόνησε. Οι σοροί τους έχουν σταλεί για νεκροψία.

Ο επιθεωρητής Jason Garlock του Lima Police Department δήλωσε σε τοπικό μέσο (Lima News) ότι οι συγγενείς του ζεύγους διάβασαν μια σειρά από απειλητικά μηνύματα που ανέβασε στα κοινωνικά μέσα ο Zachary.

«Έχουμε πληροφορίες από μέλη της οικογένειας πως υπάρχουν κάποια μηνύματα στα social media που παρέχουν μια ένδειξη, κι αυτό ακριβώς κοιτάμε τώρα», επιβεβαίωσε ο Garlock.

Το νεαρό ζευγάρι γνωρίστηκε τον Μάιο του 2012 και παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2017, έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.