ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Ξυλοδαρμός-σοκ 29χρονης γυναίκας στο Μετρό χωρίς κανένα λόγο!

ΗΠΑ: Ξυλοδαρμός-σοκ 29χρονης γυναίκας στο Μετρό χωρίς κανένα λόγο!

Σοκαριστικό είναι το βίντεο από κάμερα ασφαλείας σε συρμό στο Μετρό στο Μαιάμι της Φλόριντα, από τον ξυλοδαρμό μιας γυναίκας από ένα άγνωστο.

Χωρίς καμία αιτία ο δράστης, άρχισε να γρονθοκοπεί την 29χρονη Andrea Puerta μέχρι που αυτή έπεσε αναίσθητη.

Όπως αφηγείται η ίδια ο δράστης Joshua James King άρχισε να την κτυπά με μανία ενώ σε κάποια στιγμή τον άκουσε να λέει «συγνώμη» για να συνεχίσει με την ίδια αγριότητα τα κτυπήματα.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=118&v=dMMNvrnkl1U&feature=emb_title
Και ο δράστης μετά την σύλληψή του

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.