ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στην Αίγυπτο οι Χ.Χάφταρ και Α.Σάλεχ – Συζητούν για την επόμενη μέρα της Λιβύης (φώτο)

Στην Αίγυπτο οι Χ.Χάφταρ και Α.Σάλεχ – Συζητούν για την επόμενη μέρα της Λιβύης (φώτο)

Ο στρατάρχης της Λιβύης, Χαλίφα Χάφταρ και ο πρόεδρος της Βουλής, Ακίλα Σάλεχ, επισκέφτηκαν εσπευσμένα την Αίγυπτο το μεσημέρι της Τετάρτης.

Την ώρα που ο Φαγέζ αλ Σάρατζ ανακοίνωσε πως ετοιμάζεται να παραιτηθεί από την ηγεσία της Λιβύης, μια εξέλιξη που έχει προκαλέσει «πονοκέφαλο» στην Άγκυρα, με αρκετούς Τούρκους αξιωματούχους να σπεύδουν στην Άγκυρα, αυτή η επίσκεψη είναι αρκετά σημαντική, καθώς μόλις χθες ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Αλ Σίσι είχε κάνει αναφορά στην στήριξη που προσφέρει η Τουρκία σε τρομοκράτες σε Λιβύη και Συρία.

«Είναι λυπηρό το γεγονός ότι η διεθνής κοινότητα συνεχίζει να κλείνει τα μάτια στην υποστήριξη που παρέχουν λίγες χώρες στους τρομοκράτες είτε παρέχοντάς τους χρήματα και όπλα, είτε ασφαλείς παραδείσους και μέσα μαζικής ενημέρωσης και πολιτικές πλατφόρμες. Βοηθούν επίσης στη διευκόλυνση της μετακίνησης τρομοκρατών μαχητών σε περιοχές συγκρούσεων, ιδίως στη Λιβύη και πριν στη Συρία», είχε πει ο Αλ Σίσι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.