ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πώς συνετρίβη το ρωσικό Su-30: «Καταρρίφθηκε από τα πυρά ενός Su-35 κατά την διάρκεια ασκήσεων»

Πώς συνετρίβη το ρωσικό Su-30: «Καταρρίφθηκε από τα πυρά ενός Su-35 κατά την διάρκεια ασκήσεων»

Αποτέλεσμα κατάρριψης από φίλια πυρά ενός ρωσικού Su-35S ήταν η συντριβή ενός επίσης ρωσικού Su-30 της RuAF κατά την διάρκεια ασκήσεων την Τρίτη, σύμφωνα με το defenseworld

Ενώ η συντριβή του Su-30 αναφέρθηκε εκτενώς στα ρωσικά ΜΜΕ, το τι προκάλεσε την πτώση αυτή κατά την οποία το πλήρωμα χρησιμοποίησε τα εκτινασσόμενα καθίσματα, δεν εξηγήθηκε.

Όλοι υπέθεσαν ότι αν το πλήρωμα έπρεπε να εκτοξευθεί τότε συνέβη ένα καταστροφικό συμβάν όπως η αστοχία και των δύο κινητήρων ταυτόχρονα ή μια εξωτερική επαφή

«Στις 22 Σεπτεμβρίου, ένα Su-30 της Δυτικής Στρατιωτικής Περιφέρειας συνετρίβη κατά την διάρκεια σχεδιασμένης πτήσης στην περιοχή του Tver.

Το πλήρωμα έκανε χρήση των εκτινασσόμενων καθισμάτων με ασφάλεια. Μετά την προσγείωση οι πιλότοι πραγματοποίησαν επαφή» αναφέρει η Δυτική Στρατιωτική Περιφέρεια.

Τα μέλη του πληρώματος μεταφέρθηκαν στην αεροπορική βάση τους.

«Η ανακοίνωση έλεγε πως το μαχητικό συνετρίβη στην δασώδη περιοχή, δεν υπάρχουν ζημιές στο έδαφος» λέει το TASS

«Υπάρχει πιθανότητα το Su-30 να καταρρίφθηκε από το πυροβόλο ενός Su-35 κατά λάθος» αναφέρει γνωστή ρωσική ιστοσελίδα.

«Μετά από αποστολή, ένα Su-35S στάλθηκε για συνηθισμένες εκπαιδευτικές πτήσεις, κυρίως για να «προπονηθεί» στην εναέρια σύγκρουση με ένα Su-30SM. Οι πύραυλοι είχαν αφαιρεθεί από το Su-35 αλλά δεν είχε αφοπλισθεί το πυροβόλο του.

Το Su-35S και το Su-30 εξασκήθηκαν στις εναέριες αναχαιτίσεις όπου το Su-35S υποτίθεται πως θα εξασκούσε αποστολή φωτογράφησης, αλλά αντίθετα εξαπέλυσε μπαράζ πυρών προς το Su-30 και το «ισοπέδωσε» . Το πλήρωμα του Su-30 εκτοξεύθηκε επιτυχώς και ο πιλότος του Su-35S, ήταν σοκαρισμένος μετά το συμβάν.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.