ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Scrabble για ρωσικό Su-27 – Πλησίαζε στα σύνορα αμερικανικό βομβαρδιστικό

Scrabble για ρωσικό Su-27 – Πλησίαζε στα σύνορα αμερικανικό βομβαρδιστικό

Ένα ρωσικό μαχητικό Su-27 απογειώθηκε εκτάκτως εξαιτίας της παρουσίας ενός βομβαρδιστικού Β-52Η της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας σε κοντινή απόσταση από τα σύνορα της χώρας, σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Ελέγχου Εθνικής Άμυνας του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας.

Το αμερικανικό βομβαρδιστικό πετούσε πάνω από την Πολωνία και όπως ενημέρωσαν οι Ρώσοι: «Στις 24 Σεπτεμβρίου του 2020, ο ρωσικός έλεγχος εναέριου χώρου στην Πολωνία εντόπισε ένα βομβαρδιστικό Β-52Η της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ το οποίο πλησίαζε τα σύνορα της Ρωσίας.

Προκειμένου να αποφευχθεί η παραβίαση του ρωσικού εναέριου χώρου από το αμερικανικό βομβαρδιστικό, η Δυτική Στρατιωτική Περιοχή της Ρωσίας έστειλε ένα μαχητικό Su-27 από τις δυνάμεις της αεροπορικής άμυνας της χώρας. Το ρωσικό μαχητικό πραγματοποίησε αεροπορική περιπολία στα σύνορα της Ρωσίας, αφού το αμερικανικό αεροσκάφος απομακρύνθηκε από αυτά, επιστρέφοντας στη βάση του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως επανέλαβε το ρωσικό υπουργείο, δεν πρόκειται να επιτρέψει παραβιάσεις συνόρων. Τα αεροσκάφη του ΝΑΤΟ έχουν εντείνει τις δραστηριότητες αναγνώρισης κοντά στα ρωσικά σύνορα, με τη Μόσχα να προειδοποιεί ότι τέτοιες τακτικές από αεροσκάφη των ΗΠΑ και του Οργανισμού Βορειοατλαντικού Συμφώνου κοντά στα σύνορα της χώρας ενέχουν τον κίνδυνο τυχαίας κλιμάκωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.