ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Καλιφόρνια: Έξι μήνες φυλάκιση σε γυναίκα βοηθό σερίφη που συνευρέθηκε με ανήλικο

Καλιφόρνια: Έξι μήνες φυλάκιση σε γυναίκα βοηθό σερίφη που συνευρέθηκε με ανήλικο

Σε φυλάκιση έξι μηνών καταδικάστηκε την Τετάρτη, μια γυναίκα στην Καλιφόρνια που εργαζόταν ως βοηθός σερίφη στην κομητεία του Σακραμέντο μετά την ομολογία της ότι συνευρέθηκε με ένα 16χρονο αγόρι.

Η Σίνα Μπίσοπ, 44 ετών, θα περάσει τους επόμενους έξι μήνες σε φυλακή της περιοχής και θα παραμείνει πέντε χρόνια σε καθεστώς δικαστικής επιτήρησης. Ένας ακόμη όρος της ποινής της επιβάλλει να καταχωρηθει στο μητρώο σεξουακικών παραβατών, σύμφωνα με τη New York Post.

H Μπίσοπ παραδόθηκε στις αρχές τον Ιούνιο του 2019, αφού οι γονείς του παιδιού προχώρησαν σε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα του Φόλσον, της πόλης όπου διαμένουν.

Οι Αρχές ξεκίνησαν να ερευνούν τη σχέση της 44χρονης με τον 16χρονο τον Μάιο, και λίγο αργότερα εκδόθηκε ένταλμα για την σύλληψη της γυναίκας. Αξίζει να σημειωθεί ότι, κατά τη διάρκεια της έρευνας είχε τεθεί σε άδεια μετ’ αποδοχών, όμως τον Αύγουστο και μετά τη σύλληψή της προχώρησε η ίδια σε παραίτηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 44χρονη εργαζόταν εδώ και πέντε χρόνια στο γραφείο του Σερίφη του Σακραμέντο, δεν γνώρισε το νεαρό αγόρι μέσω της δουλειάς της ούτε τον συνάντησε ποτέ εν ώρα υπηρεσίας. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση των Αρχών, η πράξη της δεν σχετίζεται ούτε επηρέασε την άσκηση των καθηκόντων της με οποιονδήποτε τρόπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.