ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΗΠΑ: 24χρονη δασκάλα ομολόγησε ότι συνευρέθηκε πέντε φορές με 14χρονο

ΗΠΑ: 24χρονη δασκάλα ομολόγησε ότι συνευρέθηκε πέντε φορές με 14χρονο

Την ερωτική της επαφή με έναν 14χρονο στο Ιλινόις ομολόγησε πρώην εκπαιδευτικός που εργαζόταν στο σχολείο που φοιτούσε ο ανήλικος.

Η 24χρονη Αλίσα Γκούσταφσον παραδέχθηκε ότι συνευρέθηκε τουλάχιστον πέντε φορές με τον 14χρονο αρχής γενομένης από τον Μάρτιο του 2019 όταν και προσελήφθη στο συγκεκριμένο σχολείο.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η Γκούσταφσον πλησίασε τον 14χρονο μέσω των social media στέλνοντας του φωτογραφίες της είτε με μαγιό είτε με εσώρουχα σε Facebook Messenger και Snapchat.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι τις φωτογραφίες είδε η μητέρα του 14χρονου η οποία αντιλήφθηκε τότε ότι είχε δει την 24χρονη στο σπίτι της αλλά είχε την εντύπωση ότι ήταν μαθήτρια.

Οι κατηγορίες σε βάρος της Γκούσταφσον απαγγέλθηκαν τον Νοέμβριο του 2019. Επειδή, όμως, ομολόγησε τις πράξεις της οι δικαστές απέσυραν από το κατηγορητήριο την κακουργηματική πράξη της ερωτικής επίθεσης.

Ο δικηγόρος της 24χρονης αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να ζητήσει η πελάτισσά του να εκτίσει την ποινή που θα της επιβληθεί με κοινωνική εργασία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εισαγγελία ωστόσο επιμένει η Γκούσταφσον να εκτίσει την ποινή της στη φυλακή. Σύμφωνα με τους νόμους της πολιτείας η μέγιστη ποινή για ερωτική κακοποίηση ανηλίκου είναι 15 έτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.