ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ουκρανία: Δείτε τη στιγμή της συντριβής του Antonov με τους 26 νεκρούς (βίντεο-φωτο)

Ουκρανία: Δείτε τη στιγμή της συντριβής του Antonov με τους 26 νεκρούς (βίντεο-φωτο)

Τα τελευταία δευτερόλεπτα της μοιραίας πτήσης του μεταγωγικού στρατιωτικού αεροσκάφους τύπου Antonov-26, του ουκρανικού στρατού που συνετρίβη το βράδυ της Παρασκευής και οδήγησε στον θάνατο 26 ανθρώπους κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Υποθέσεων της Ουκρανίας Άντον Γκερασένκο η κάμερα που κατέγραψε την πτώση του αεροσκάφους βρίσκεται σε ταράτσα κτηρίου στην πόλη Τσούγκουεφ.

Στο βίντεο φαίνεται το Antonov να επιχειρεί να προσγειωθεί όταν ξαφνικά μετατρέπεται σε μια πύρινη μπάλα.

Δείτε το βίντεο:

Στην ίδια ανάρτηση ο Ουκρανός υπουργός δημοσίευσε και φωτογραφίες ορισμένων εκ των σπουδαστών του ινστιτούτου των ουκρανικών αεροπορικών δυνάμεων που επέβαιναν στη μοιραία πτήση.

Εντωμεταξύ ο μοναδικώς επιζών της συντριβής, ο Βιάτσεσλαβ Ζολοτσέφσκι, στις πρώτες του δηλώσεις είπε ότι τη στιγμή της συντριβής ένιωσε σαν να είναι σε ηλεκτρονικό παιχνίδι.

Όπως είπε, είδε τους φίλους του να έχουν καλυφθεί από τις φλόγες και ο ίδιος προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά.

«Μας είπε ότι ένιωσε ότι ήταν σε ηλεκτρονικό παιχνίδι και ότι όταν σηκώθηκε όρθιος είδε τον φίλο του να καίγεται. Και πραγματικά προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά σε ένα άτομο το οποίο ήρθε μαζί του στο νοσοκομείο» δήλωσε ο επικεφαλής της επαρχείας του Χάρκοβο που μίλησε με τον επιζόντα.

Ο φίλος στον οποίο αναφέρθηκε ο Ζολοτσέφσκι ήταν ο Νικολάι Μικιτσένκο, το 25ο θύμα της αεροπορικής τραγωδιας.

Η κατάσταση της υγείας του Ζολοτσέφσκι είναι σταθερή και όπως λένε οι γιατροί δεν κινδυνεύει η υγεία του.

Τα αίτια της τραγωδίας είναι ακόμα υπό έρευνα με την αρχική εκδοχή να μιλά για βλάβη στον αριστερό κινητήρα του μεταγωγικού πριν τη συντριβή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Υπήρξε ειδοποίηση από τον πιλότο ότι ο αριστερός κινητήρας υπέστη βλάβη, όπως το καταλαβαίνω. Τι συνέβη μετά είναι αδιευκρίνιστο, θα καθοριστεί από την έρευνα» είπε ο κυβερνήτης του Χάρκοβο Αλέξι Κούτσερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.