ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Υπόθεση Κασόγκι: Nέες κατηγορίες σε έξι Σαουδάραβες αξιωματούχους

Υπόθεση Κασόγκι: Nέες κατηγορίες σε έξι Σαουδάραβες αξιωματούχους

Νέες κατηγορίες εναντίον έξι Σαουδαράβων αξιωματούχων για τον φόνο το 2018 του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι στην Κωνσταντινούπολη, πρόκειται να απαγγείλουν Τούρκοι εισαγγελείς.

Στις αναφορές του Τύπου δεν διευκρινίζεται αν οι έξι αυτοί αξιωματούχοι είναι μεταξύ αυτών που έχουν ήδη δικαστεί ερήμην τους στην Κωνσταντινούπολη για τον φόνο του Κασόγκι. Το κρατικό πρακτορείο Anadolu μετέδωσε ότι εναντίον δύο από τους αξιωματούχους θα απαγγελθούν κατηγορίες που επισύρουν ποινή ισόβιας κάθειρξης, ενώ εναντίον των υπολοίπων κατηγορίες που επισύρουν ποινές έως πέντε χρόνια φυλάκιση.

Το γραφείο του εισαγγελέα της Κωνσταντινούπολης δεν σχολίασε τις πληροφορίες του Τύπου. Δικαστήριο στη Σαουδική Αραβία καταδίκασε σε ποινές από επτά έως 20 χρόνια κάθειρξη οκτώ ανθρώπους για τον φόνο του δημοσιογράφου, τέσσερις μήνες αφού η οικογένειά του συγχώρησε τους δολοφόνους του. Χάρη σε αυτή την κίνηση τροποποιήθηκαν οι θανατικές ποινές που τους είχαν επιβληθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Κασόγκι, ένας επικριτής του βασιλιά Σαλμάν, εθεάθη τελευταία φορά στις 2 Οκτωβρίου στο προξενείο της Κωνσταντινούπολης όπου πήγε για να λάβει κάποια έγγραφα για τον επικείμενο γάμο του. Αφού δολοφονήθηκε το πτώμα του πιστεύεται ότι διαμελίστηκε, ενώ τα λείψανά του δεν έχουν βρεθεί ακόμη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.