Ουκρανία: Υπάλληλος της αμερικανικής πρεσβείας δέχθηκε επίθεση και πέθανε στο Κίεβο

Ουκρανία: Υπάλληλος της αμερικανικής πρεσβείας δέχθηκε επίθεση και πέθανε στο Κίεβο

Αναίσθητη από περαστικούς βρέθηκε η Σανβέρ Νικαέλο, ύστερα επίθεση που δέχθηκε από έναν άνδρα, προς το παρόν αγνώστων στοιχείων.

Η υπάλληλος της αμερικανικής πρεσβείας στην Ουκρανία άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο του Κιέβου όπου διακομίστηκε, φέροντας σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Η αστυνομία αναζητάει ήδη έναν άνδρα ως βασικό ύποπτο για τη δολοφονία της, ηλικίας 30-40 ετών, με κοντά μαύρα μαλλιά. Την ώρα της επίθεσης φορούσε μαύρο σορτσάκι, μπλουζάκι και σκούρα μπλε αθλητικά παπούτσια.

Η Σανβέρ Νικαέλο εντοπίστηκε αναίσθητη κοντά σε μια σιδηροδρομική γραμμή, σε ένα αλσύλλιο του Κιέβου. «Κατά τη διάρκεια της έρευνας στα προσωπικά της αντικείμενα βρέθηκε μια ταυτότητα με το όνομά της, όπου αναφερόταν ότι είναι υπάλληλος της πρεσβείας των ΗΠΑ», ανακοίνωσε η αστυνομία μέσω του Facebook, ωστόσο η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ουκρανία δεν ήταν άμεσα διαθέσιμη για να σχολιάσει την υπόθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα, η άτυχη γυναίκα είχε βγει για τρέξιμο και την ώρα της επίθεσης φορούσε ακουστικά κι άκουγε μουσική. «Μπορεί να είναι έγκλημα, μπορεί να είναι και ατύχημα», αρκέστηκε να σχολιάσει ο εκπρόσωπος Τύπου του ουκρανικού υπουργείου Εσωτερικών, Αρτέμ Σεβτσένκο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.