ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Συνομιλίες Λιβάνου Ισραήλ για οριοθέτηση χερσαίων και θαλασσίων συνόρων

Συνομιλίες Λιβάνου Ισραήλ για οριοθέτηση χερσαίων και θαλασσίων συνόρων

Ο Λίβανος και το Ισραήλ θα έχουν συνομιλίες υπό την μεσολάβηση του ΟΗΕ για την οριοθέτηση των χερσαίων και θαλασσίων συνόρων τους, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του λιβανικού κοινοβουλίου Ναμπίχ Μπέρι.

Οι ΗΠΑ θα παίξουν τον ρόλο του παράγοντα διευκόλυνσης στις διαπραγματεύσεις, οι οποίες θα διεξαχθούν στην πόλη Νακούρα, στον νότιο Λίβανο, διευκρίνισε ο Ναμπίχ Μπέρι κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου, χωρίς να αναφερθεί σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο υπουργός Ενέργειας του Ισραήλ Γιουβάλ Στάινιτς ανακοίνωσε από την πλευρά του ότι Ισραήλ και Λίβανος θα διεξαγάγουν διαπραγματεύσεις για να τερματίσουν την διένεξη ως προς την οριοθέτηση των θαλασσίων συνόρων των δύο χωρών, οι οποίες επισήμως βρίσκονται σε πόλεμο. Ο ισραηλινός υπουργός τόνισε ότι οι συνομιλίες θα διεξαχθούν υπό την μεσολάβηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Χρονικά τις τοποθέτησε μετά την γιορτή του Σουκότ, που τελειώνει στις 9 Οκτωβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.