ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΗΠΑ: Αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα – Φώναξε από μεγάφωνα περιπολικού «Τραμπ 2020» (βίντεο)

ΗΠΑ: Αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα – Φώναξε από μεγάφωνα περιπολικού «Τραμπ 2020» (βίντεο)

Σε διαθεσιμότητα χωρίς αμοιβή, τέθηκε ένας αστυνομικός της Νέας Υόρκης στις ΗΠΑ, μετά από βίντεο που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Σάββατο το βράδυ, που του έδειχνε να χρησιμοποιεί το μεγάφωνο του περιπολικού για να πει «Τραμπ 2020»

Ο επίσημος λογαριασμός του Τμήματος της Νεας Υόρκης στο Twitter μοιράστηκε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε για το περιστατικό και είπε ότι η Μονάδα Ερευνών του Μπρούκλιν ερευνά το θέμα.

​Στο βίντεο ένα άτομο που καταγράφει το περιστατικό ζητάει από τον αστυνομικό αν έχει τα «κότσια» να το ξαναπεί και ο ένστολος δεν του χαλάει….χατίρι, λέει «Τραμπ 2020» με το άτομο που καταγράφει να βρίζει τον αστυνομικό και να τον αποκαλεί φασίστα.

https://twitter.com/NYPDnews/status/1320366299290210306

Ο Επίτροπος της NYPD Ντέρμοτ Σέα σχολίασε επίσης το θέμα, χαρακτηρίζοντας το περιστατικό «εκατό τοις εκατό απαράδεκτο». «Η επιβολή του νόμου πρέπει να πολιτικοποιείται, είναι ουσιαστικό στον ρόλο μας να εξυπηρετούμε ΟΛΟΥΣ τους Νεοϋορκέζους ανεξάρτητα από πολιτικές πεποιθήσεις», ανέφερε ο Σέα στο Twitter.

Σχόλιο επι του θέματος έκανε και ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης , Μπιλ ντε Μπλάσιο.

https://twitter.com/NYCMayor/status/1320393924461105153

“Επιτρέψτε μου να είμαι ξεκάθαρος: Οποιοσδήποτε αξιωματικός της NYPD ωθεί ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πολιτική ατζέντα ενώ βρίσκεται σε υπηρεσία θα αντιμετωπίσει συνέπειες”, δήλωσε ο δήμαρχος. “Θα δράσουμε γρήγορα εδώ, και αυτό δεν θα γίνει ανεκτό”.

Το NYPD News ανακοίνωσε την Κυριακή το απόγευμα ότι ο αξιωματικός τέθηκε αμέσως σε αναστολή άνευ αποδοχών, ενώ τελεί υπό έρευνα.

Δύο διαφορετικά βίντεο κοινοποιήθηκαν στο διαδίκτυο σχετικά με το ίδιο φαινόμενο από το Σάββατο το βράδυ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/thumpio/status/1320191789559615490

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.