ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Φρικτό έγκλημα στην Ρωσία: Σέξι βιοχημικός εντοπίστηκε νεκρή και με κομμένο δάχτυλο

Φρικτό έγκλημα στην Ρωσία: Σέξι βιοχημικός εντοπίστηκε νεκρή και με κομμένο δάχτυλο

Ένα έγκλημα που έχει δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά έλαβε χώρα στην Ρωσία, καθώς νεκρή εντοπίστηκε η πανέμορφη 34χρονη βιοχημικός Εκατερίνα Αντόντσεβα, που βρέθηκε γυμνή και με κομμένο το ένα της δάχτυλο.

Η Αντόντσεβα, η οποία εργαζόταν στο τεχνολογικό ινστιτούτο της Αγίας Πετρούπολης στον ελεύθερο χρόνο της έκανε και φωτογραφίσεις ως μοντέλο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η 34χρονη είτε έπεσε θύμα στραγγαλισμού είτε πέθανε από ασφυξία. Τη σορό της βρήκε ο φίλος της όταν επέστρεψε από επαγγελματικό ταξίδι

Ρωσικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι για την υπόθεση έχει ήδη συλληφθεί ένας 36χρονος φανατικός με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια που ακούει στο όνομα Αρτιόμ.

Κατά τις ίδιες πηγές στο σπίτι του 36χρονου βρέθηκε το κομμένο δάχτυλο της Αντόντσεβα καθώς η εκτίμηση των αστυνομικών είναι πως ήθελε με τον τρόπο αυτό να ξεκλειδώσει το κινητό της τηλέφωνο.

Η εικόνα που έχουν σχηματίσει οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση είναι ότι ο Αρτιόμ έχει διαγράψει μηνύματα που αντάλλαξε με την 34χρονη.

Για να καλύψει τα ίχνη του ο 36χρονος αφού ξεκλείδωσε το τηλέφωνο έστειλε μηνύματα στους προϊσταμένους της Αντόντσεβα στα οποία έγραφε ότι ήταν άρρωστη και γι’ αυτό δεν θα μπορούσε να προσέλθει στην εργασία της.

Μια θεωρία που εξετάζεται είναι ο Αρτιόμ να χρωστούσε χρήματα στην Αντόντσεβα και να τη σκότωσε αφού τσακώθηκαν για την αποπληρωμή της.

Προκειμένου, δε, να μην γίνει αντιληπτή η δολοφονία ο 36χρονος φέρεται να σφράγισε πόρτες και παράθυρα προκειμένου να μην φεύγει η μυρωδιά.

Για την υπόθεση έχει ανοίξει φάκελος από την εισαγγελία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.