Σατανιστής στην Αργεντινή ξερίζωσε την καρδιά του θύματός του ενώ ήταν ακόμη ζωντανό (φώτο)

Σατανιστής στην Αργεντινή ξερίζωσε την καρδιά του θύματός του ενώ ήταν ακόμη ζωντανό (φώτο)

Ανατριχίλα, έχει προκαλέσει στην Αργεντινή η υπόθεση δολοφονίας του Μάρκο Κορέα από έναν σατανιστή ο οποίος του ξερίζωσε την καρδιά ενώ ήταν ακόμα ζωντανός πριν τελικά να τον αποκεφαλίσει.

Η ακέφαλη σορός του Κορέα βρέθηκε κοντά σε ένα σημείο λατρείας της θεότητας San La Muerte (μτφ. ο Άγιος Θάνατος).

Η αστυνομία έχει συλλάβει τον 34χρονο δράστη – έγινε γνωστό μόνο το όνομά του, Καρλος Λ. – ο οποίος αναρτούσε συχνά φωτογραφίες σατανιστικού περιεχομένου στα social media.

«Ακόμα δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί δολοφονήθηκε. Εγώ το συνδέω με κάποια τελετή κρίνοντας από τον τρόπο» δήλωσε ο θείος του θύματος.

Τα ίχνη του Κορέα είχαν χαθεί από τις 4 Οκτωβρίου με αστυνομικούς να εντοπίζουν τη σορό τουσε έναν κάδο σκουπιδιών δέκα ημέρες αργότερα αφού έλαβαν μια ανώνυμη πληροφορία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαι 15 χρόνια εισαγγελέας και δεν έχω βρεθεί ποτέ ξανά αντιμέτωπος με ένα τόσο αποτρόπαιο έγκλημα που διαπράχθηκε με τόση αγριότητα και μίσος» δήλωσε ο εισαγγελέας Εντουάρντο Λάγκο. «Εδώ μιλάμε για το κακό στην πιο ξεκάθαρη μορφή του, δεν μιλάμε για τρέλα, μιλάμε για μια συνειδητή πράξη κακίας» πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.