ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρόβλεψε τους πυροβολισμούς στα σχολεία 23 χρόνια πριν!

Πρόβλεψε τους πυροβολισμούς στα σχολεία 23 χρόνια πριν!

Η αντίσταση του καλοβολεμένου προβάτου να μην δει την αλήθεια έχει καταντήσει πλέον να είναι εχθρική προς το ανθρωπινο είδος!

Με λύσσα οι γραμμικοί εκπαιδευμένοι να είναι τσοπανηδες εγκέφαλοι της κοινωνίας μας αμύνονται ώστε να μην δουν την πραγματικότητα!!

Τρόμος να μην χαλάσει η αίσθηση της μπριζόλας ακόμα και αν η μπριζόλα είναι μια ακόμα νευρική απόληξη στα κέντρα του εγκέφαλου μας! Υπάρχουν παντού ,υπάρχουν δίπλα σας είναι οι “αστυνομικοί” μέσα στο μαντρί και είναι ικανοί να πεθάνουν φτάνει να μην δουν την αλήθεια!!!

Θα κάνουν τα πάντα να σας αποσυντονισουν ,θα σας χλευάσουν με όλους τους τρόπους φτάνει να μην προσπαθείτε να χαλάσετε το ματριξ τους ,θα χρησιμοποιούσουν όλα όσα ψέματα ταΐστηκαν από το πρόγραμμα σαν πληροφορία για να αντιμετωπίσουν της δικές σας αποδείξεις!! Στο τέλος όμως θα εγκαταλείψουν και θα ακολουθήσουν το ρεύμα μιας και έτσι είναι δομημένοι από το πρόγραμμα!!

Είναι ανίκανοι να ηγηθούν,ανίκανοι να πράξουν άνευ αποτελέσματος ,ανίκανοι να έχουν διαδικασία , ανίκανοι να γεννήσουν νέα πληροφορία!! Είναι εδώ μόνο και μόνο για να απολαμβάνουν την ψευδαίσθηση και να εμποδίζουν όλους όσους θέλουν να δραπετεύσουν από αυτήν!! Αναγνωρίστε τους γιατί είναι εν δυνάμει εχθροί σας , είναι με το άλλο στρατόπεδο και δεν θα φέρουν κανένα δισταγμό να σας κάνουν κακό μιας και είναι απόλυτα πεπεισμένοι ότι είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!!!

Είναι εδώ γιατί χρειάζεται να σας ρουφάει το σύστημα την μπαταρία σας και αυτοί έχουν μέγιστο ταλέντο να το κάνουν!!! Θα σας δείξω ένα βίντεο με όλα όσα είπε ο Γουιλιαμ Κουπερ πριν από πολλά χρόνια! Κάθε φορά που κάποιο παπαγαλάκι γραμμικής γνώσης σας κάνει τον καμπόσο να του το δείχνετε και να τον ρωτάτε αν όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας δεν είναι μια καλοστημένη συνωμοσία τότε αυτός πως τα γνώριζε?Είναι και ο Γουιλιαμ Κουπερ προφήτης γατάκια?

Υ.Γ Για τους χρήστες που παραπονούνται για τα μη μεταφρασμένα βίντεο…Παιδιά μην γίνεστε τόσο πολλοί εγωιστές φαίνεται πολύ άσχημο!!

Για να μεταφραστεί ένα βίντεο χρειάζεται μια ντουζίνα ώρες , αρα η θα μεταφράζουμε η θα ενημερώνουμε εκτός αν μας έχετε περάσει για κανα κανάλι με χορηγούς τους Εβραίους .

Στα σχόλια έχετε μιλήσει άσχημα να μην ξανασηκωσουμε αγγλικό βίντεο γιατί δεν γνωρίζουν όλοι αγγλικά!!

Σωστά αυτό λέμε και εμείς δεν γνωρίζουν όλοι άλλα κάποιοι γνωρίζουν,τι θέλετε λοιπόν να μην ενημερώσουμε όσους γνωρίζουν? Να μην φέρουμε πληροφορία άμεση και αναγκαία ώστε έστω όσοι γνωρίζουν αγγλικά να ενημερωθούν και ισως και ετσι να σας μεταδωσουν και εσας την πληροφορια?

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.