ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καθολικοί και Ευαγγελιστές στις “εξτρεμιστικές ομάδες” σύμφωνα με παρουσίαση του Αμερικανικού Στρατού

Καθολικοί και Ευαγγελιστές στις “εξτρεμιστικές ομάδες” σύμφωνα με παρουσίαση του Αμερικανικού Στρατού

Σφοδρές διαμαρτυρίες αντιμετώπισε το αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας ύστερα από εκδήλωσή του για ενημέρωση όσον αφορά τις παραθρησκευτικές και παρακρατικές ομάδες που κατέτασσε τους Καθολικούς και τους Ευαγγελιστές στις ακραίες θρησκευτικές ομάδες μαζί με την Al Qaeda και την Ku Klux Klan. Η παρουσίαση κατά την διάρκεια της εκδήλωσης περιλάμβανε εναν αριθμό εξτρεμιστικών ομάδων (ρατσιστικές, συμμορίες, θρησκευτικές σέκτες) οι οποίες είναι πιθανόν να δρούν εντός του στρατεύματος και η δράση τους να αποτελεί απειλή γι’αυτό.

“Άνδρες και γυναίκες που έχουν υπηρετήσει τον αμερικανικό στρατό για αιώνες και πιστεύουν σε αυτά τα δυο δόγματα δεν θα έπρεπε να συνδέονται με την απειλή της ασφάλειας των ΗΠΑ” δήλωσε ο απόστρατος Συνταγματάρχης και ιερέας Ron Crews και πρόεδρος της Συμμαχίας Εφημέριων για την Θρησκευτική Ελευθερία (Chaplain Alliance for Religious Liberty) ενω η Στρατιωτική Αρχιεπισκοπή (καθολικός οργανισμός που εκπαιδεύει στρατιωτικούς ιερείς) σε ανακοίνωσή της εξέφρασε την έκπληξή της. 

Εκπρόσωπος του αμερικανικού στρατού είπε ότι η συγκεκριμένη παρουσίαση συντάχθηκε από ενα άτομο χωρίς την συγκατάθεση ανωτέρων ενω βεβαίωσε ότι οι αναφορές σε Καθολικούς και Ευαγγελιστές θα διαγραφούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.