ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ι.Αλίγιεφ: «Η οικονομική ανεξαρτησία μας έδωσε την δύναμη να νικήσουμε στο Καραμπάχ» – Τι σχέση έχει η Ελλάδα

Ι.Αλίγιεφ: «Η οικονομική ανεξαρτησία μας έδωσε την δύναμη να νικήσουμε στο Καραμπάχ» – Τι σχέση έχει η Ελλάδα

Στην πραγματική αιτία (πλην φυσικά της τουρκικής στρατιωτικής βοήθειας που ήταν καθοριστική) της διαφαινόμενης νίκης του Αζερμπαϊτζάν κατά των Αρμενίων στον πόλεμο του Ναγκόρνο Καραμπάχ (Αρτσάχ) αναφέρθηκε ο Αζέρος πρόεδρος της Δημοκρατίας Ιλχάμ Αλίγιεφ:

«Σήμερα η σημαία του Αζερμπαϊτζάν κυματίζει στη Σούσα. Τα τελευταία 25 χρόνια με επιμονή, ακούραστα, παρά όλες τις πιέσεις, αποκτήσαμε δύναμη και επιτύχαμε πάνω απ΄όλα την οικονομική δύναμη.

Σήμερα το Αζερμπαϊτζάν οικονομικά δεν εξαρτάται από κανέναν, από καμία χώρα ή από οποιονδήποτε διεθνή χρηματοοικονομικό οργανισμό. Είμαστε ανεξάρτητοι! Και αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να αναπτύξουμε τη χώρα μας. Και ταυτόχρονα να ενισχύσουμε τον στρατό μας», είπε ο αρχηγός ο Ι.Αλίγιεφ.

Εκεί, όντως, παίχθηκε -και μέχρι στιγμής χάνεται για τους Αρμένιους- το παιχνίδι στο Ναγκόρνο Καραμπάχ: Την ώρα που η Αρμενία δεν είχε ούτε καν συνεχόμενο ηλεκτρικό ρεύμα, οι Αζέροι, χάρη στην υποστήριξη ΗΠΑ και Τουρκίας, έκλειναν απίστευτα επικερδείς συμφωνίες για το φυσικό τους αέριο, όπως αυτό του αγωγού TAP με την Ελλάδα στην οποία δεν πληρώνει ούτε ένα ευρώ τέλος διέλευσης το Μπακού!

Και εν συνεχεία «έκτισαν» και ισχυρές ένοπλες δυνάμεις,

«Σήμερα το Αζερμπαϊτζάν οικονομικά δεν εξαρτάται από κανέναν, από καμία χώρα ή από οποιονδήποτε διεθνή χρηματοοικονομικό οργανισμό. Είμαστε ανεξάρτητοι! Και αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να αναπτύξουμε τη χώρα μας. Και ταυτόχρονα να ενισχύσουμε τον στρατό μας» είπε ο Τουρκοαζέρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ακριβώς αντίθετο από την Ελλάδα των Μνημονίων, δηλαδή. Για να μην απορήσουμε για αυτά που θα έρθουν, όχι πλέον «αν», αλλά «όταν» θα έρθουν…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.