ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

To Iσραήλ κτύπησε θέσεις των Ιρανών Αλ Κουντς στην Συρία

To Iσραήλ κτύπησε θέσεις των Ιρανών Αλ Κουντς στην Συρία

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι έπληξαν θέσεις δυνάμεων του Ιράν και της Συρίας στη συριακή επικράτεια, σε αντίποινα, έπειτα από τον εντοπισμό εκρηκτικών μηχανισμών στα βόρεια σύνορα του Ισραήλ.

Σύμφωνα με ανάρτηση του αραβόφωνου εκπροσώπου του ισραηλινού στρατού Αβιχάι Αντραΐ στο Twitter, η επιδρομή έγινε σε αντίποινα «για αυτό που έκαναν» το Ιράν και η Συρία, ότι δηλαδή «τοποθέτησαν αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς κοντά στη γραμμή Άλφα για να πλήξουν ισραηλινούς στρατιώτες», ενώ «αυτό που κάναμε εμείς» ήταν «να πλήξουμε θέσεις της ιρανικής δύναμης Κουντς και των συριακών ένοπλων δυνάμεων».

https://twitter.com/InsightGL/status/1328914989759885312

Νωρίτερα, το συριακό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA μετέδωσε ότι τρία στελέχη των συριακών ένοπλων δυνάμεων σκοτώθηκαν και άλλο ένα τραυματίστηκε σε «ισραηλινή επίθεση» στη Δαμασκό.

Κατά πηγή προσκείμενη στον συριακό στρατό που επικαλέστηκε το πρακτορείο, η επίθεση πιθανόν εξαπολύθηκε από τον εναέριο χώρο του κατεχόμενου τμήματος του Υψιπέδου του Γκολάν. Συστοιχίες του συριακού συστήματος αντιαεροπορικής άμυνας κατέρριψαν μερικούς πυραύλους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επίθεση προκάλεσε επίσης υλικές ζημιές, κατά την ίδια πηγή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.