ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ρωσία: Έκρηξη σε νοσοκομείο αναφοράς κορωνοϊού (βίντεο)

Ρωσία: Έκρηξη σε νοσοκομείο αναφοράς κορωνοϊού (βίντεο)

Έκρηξη σημειώθηκε σε αγωγό παροχής οξυγόνου προκλήθηκε σήμερα (18/11) στο νοσοκομείο αναφοράς για κορωνοϊό στην περιοχή Κομμουνάρκα της Μόσχας.

Η διεύθυνση του υπουργείου Υγείας της Μόσχας, με ανακοίνωση της επιβεβαίωσε ότι δεν υπήρχαν ασθενείς στο εν λόγω κτιριακό συγκρότημα, ούτε υπήρξαν ζημιές, όπως και ότι δεν απειλήθηκε η ζωή των ασθενών.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών και όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η έκρηξη προήλθε από την απώλεια πίεσης σε αγωγό παροχής οξυγόνου κατά τη διάρκεια εργασιών εγκατάστασης. Παράλληλα, επισήμανε ότι το κτιριακό συγκρότημα αυτό ανακαινίζεται και δεν έχει παραδοθεί ακόμη για χρήση.

Μόλις σημειώθηκε η έκρηξη εστάλησαν πυροσβεστικά οχήματα επί τόπου, ενώ αυτόπτες μάρτυρες δήλωναν στο τηλεοπτικό δίκτυο NTV ότι σημειώθηκε πυρκαγιά καθώς έβλεπαν να βγαίνει λευκός καπνός.

«Οι αυτόπτες μάρτυρες εξέλαβαν για φωτιά το οξυγόνο που έβγαινε από τον αγωγό παροχής οξυγόνου τον οποίο σημειώθηκε ρήξη», μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο επικαλούμενο πηγή το υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών.

Στη Ρωσία έχουν σημειωθεί κατά το παρελθόν πυρκαγιές σε νοσοκομεία, στα οποία νοσηλεύονται ασθενείς με κορωνοϊό. Τον Οκτώβριο, λόγω πυρκαγιάς σε νοσοκομείο, απομακρύνθηκαν περισσότεροι από 150 ασθενείς μετά από έκρηξη σε μονάδα παροχής οξυγόνου , ενώ τον Μάιο πέντε ασθενείς σκοτώθηκαν όταν ένας αναπνευστήρας προκάλεσε πυρκαγιά σε μονάδα εντατικής θεραπείας σε νοσοκομείο στην Αγία Πετρούπολη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.