ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ινδία: Έκαψαν ζωντανή 15χρονη επειδή κατήγγειλε ότι προσπάθησαν να την κακοποιήσουν σεξουαλικά

Ινδία: Έκαψαν ζωντανή 15χρονη επειδή κατήγγειλε ότι προσπάθησαν να την κακοποιήσουν σεξουαλικά

Φρικτό θάνατο βρήκε ένα 15χρονο κορίτσι στην Ινδία όταν πήγε να καταγγείλει την σεξουαλική κακοποίηση της, καθώς επτά άντρες την έκαψαν ζωντανή.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην πόλη Bulandshahr στην επαρχία Uttar Pradesh, με την άτυχη νεαρή να γλυτώνει από τον άνδρα, στην οικογενειακή φάρμα που διατηρούν οι δικοί της.

Αφού κατάφερε να ξεφύγει από τον άνδρα που προσπάθησε να την κακοποιήσει, η 15χρονη πήγε στην αστυνομία, όπως αναφέρει η Indian Express.

Αφού προχώρησε σε καταγγελία, όταν επέστρεψε σπίτι της, της επιτέθηκαν επτά άνδρες, οι οποίοι σύμφωνα με τις Αρχές συνδέονται με τον δράστη. Αφού την ξυλοκόπησαν, της έβαλαν φωτιά, με το κορίτσι να βρίσκει τραγικό θάνατο.

Μάλιστα, η μητέρα του κοριτσιού βρισκόταν στην κουζίνα ενώ ο πατέρας της και ο αδερφός της βρίσκονταν στα χωράφια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πέντε από τους επτά δράστες έχουν συλληφθεί ενώ οι άλλοι δυο αναζητούνται από τις Αρχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.