Miss… Cocaina: Στη φυλακή η γοητευτική αρχηγός της μεγαλύτερης συμμορίας ναρκωτικών στην ανατ. Ευρώπη

Miss…  Cocaina: Στη φυλακή  η γοητευτική αρχηγός της  μεγαλύτερης συμμορίας ναρκωτικών στην ανατ. Ευρώπη

Η γοητευτική ξανθιά ονομάζεται Magdalena Kralka και μπορεί να φαινόμενα να απατούν, αλλά επί τρία και πλέον έτη ήταν ο αρχηγός της μεγαλύτερης συμμορίας ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνης της ανατολικής Ευρώπης!

Η γοητευτική 32χρονη μεταφέρθηκε σήμερα από την Σλοβακία στην Πολωνία και μάλιστα η πολωνική Αστυνομία επιστράτευσε το επίλεκτο σώμα “Shadow Hunters” προκειμένου να μεταφέρει την επικίνδυνη, όπως αναφέρει το σχετικό σήμα της Ιντερπόλ αρχηγό πίσω στην Πολωνία, προκειμένου να δικαστεί.

Η Kralka είχε εντοπιστεί αρχικά στην Ουγγαρία, τον περασμένο Φεβρουάριο, από την ομάδα “Shadow Hunters”, αλλά την τελευταία στιγμή είχε καταφέρει να γλιτώσει τη σύλληψη από την ουγγρική Αστυνομία και έκτοτε είχαν χαθεί τα ίχνη της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι ουγγρικές και οι πολωνικές αρχές θεωρούσαν ότι κρύβεται είτε στην Ισπανία, είτε στην Ταϊλάνδη είτε τέλος στην Ουκρανία. Τελικά εντοπίστηκε εκ νέου στην Σλοβακία, αλλά αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να αποφύγει τη σύλληψη τον περασμένο Μάρτιο.

Προσπάθησε να αποφύγει την έκδοσή στην Πολωνία ζητώντας πολιτικό άσυλο, καθώς ισχυριζόταν ότι δεν θα είχε δίκαιη δίκη στην χώρα της, αλλά το αίτημα απορρίφθηκε.

Σήμερα άνδρες της ειδικής ομάδας την παρέλαβαν για να την συνοδεύσουν στην Πολωνία, όπου τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για της αποδοθούν οι κατηγορίες.

Η Kralka η οποία είχε αναλάβει την ηγεσία της συμμορίας το 2017 από τον εραστή της ο οποίος είχε συλληφθεί, χρησιμοποιούσε στρατολογούσε τα μέλη της από τα γήπεδα για να πραγματοποιεί διεθνές εμπόριο κοκαΐνης.

Μάλιστα έχει δημιουργηθεί και φαν-κλαμπ στο διαδίκτυο ζητώντας οι θαυμαστές της να αφεθεί ελεύθερη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.