ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΗΠΑ: Η «μαύρη χήρα» Barbara Kogan αφέθηκε ελεύθερη μετά από 12 χρόνια φυλάκισης (φώτο-βίντεο)

ΗΠΑ: Η «μαύρη χήρα» Barbara Kogan αφέθηκε ελεύθερη μετά από 12 χρόνια φυλάκισης (φώτο-βίντεο)

H Barbara Kogan, ή αλλιώς «Μαύρη Χήρα», η οποία να υπενθυμιστεί πως δολοφόνησε το σύζυγό της το 1990, αφέθηκε ελεύθερη μετά από 12 χρόνια φυλάκισης.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει τις ΗΠΑ από την αγριότητα της δολοφονίας του βαθύπλουτου επιχειρηματία, συζύγου της.

Η Kogan είχε πληρώσει 40.000 $ έναν επαγγελματία εκτελεστή για να δολοφονήσει τον σύζυγό της. Ο εκτελεστής πυροβόλησε τρεις φορές στην πλάτη τον George Kogan την ώρα που μετέφερε τα ψώνια στο σπίτι της ερωμένης του στην 69η οδό του Μανχάταν, της Νέας Υόρκης.

Η 28χρονη, τότε, ερωμένη του Kogan, Hawkins, έτρεξε προς τον αιμόφυρτο εραστή της ουρλιάζοντας ότι τον δολοφόνησε η συζυγός του.

Η «Μαύρη χήρα», αντί να πάει στο νοσοκομείο , όπου μεταφέρθηκε νεκρός ο σύζυγός της, κάλεσε στο σπίτι της μια κομμώτρια και πλήρωσε 500 $ για να της φτιάξει τα μαλλιά.

Για δύο δεκαετίες οι εισαγγελείς και οι ντεντέκτιβς του Μανχάταν ερευνούσαν την υπόθεση και η Kogan καταδικάστηκε το 2010.

Η Kogan, τότε 67 ετών – ονομάστηκε «Μαύρη Χήρα» τόσο για τη δηλητηριώδη ψυχή της όσο και για την τάση της να φορά μόνιμα μαύρα ρούχα-, είχε προφυλακιστεί ήδη 2 χρόνια και ολοκλήρωσε την ποινή της -12ετή κάθειρξη- πριν λιγες μέρες.

Είχε περάσει τα περισσότερα από τα τελευταία 20 χρόνια, μετά την δολοφονία του συζύγου της ως μια ελεύθερη γυναίκα – ακόμη και όταν ο πρώην δικηγόρος του πρώτου διαζυγίου της είχε καταδικαστεί γιατί μεσολάβησε για να βρει τον εκτελεστή – απολαμβάνοντας 4,3 εκατομμύρια δολάρια από τα τέσσερα ασφαλιστήρια συμβόλαια που είχε ο σύζυγος της, Τζορτζ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.