ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΗΠΑ: Νεκρή μια 20χρονη από πυροβολισμούς σε πάρτι

ΗΠΑ: Νεκρή μια 20χρονη από πυροβολισμούς σε πάρτι

Mια 20χρονη κοπέλα σκοτώθηκε κι άλλοι έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς σε πολυκατοικία του Μπρούκλιν το βράδυ της Κυριακής.

Οι μάρτυρες δήλωσαν ότι οι πυροβολισμοί ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στο κτίριο και οι έφηβοι που συμμετείχαν σε αυτό, άρχισαν να τρέχουν για να σωθούν.

Ένα από τα θύματα ήταν ένα 14χρονο κορίτσι που τραυματίστηκε στο στήθος, είπε ένας μάρτυρας.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου μια 20χρονη κατέληξε από τα τραύματά της και ένα 16χρονο αγόρι βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι ηλικίες των λοιπών θυμάτων δεν έγιναν άμεσα γνωστές.

Η αστυνομία ερευνά εάν το περιστατικό συνδέεται με προηγούμενους πυροβολισμούς έξω από μια εκδήλωση στην Ανατολική Νέα Υόρκη, που άφησε τραυματία έναν 17χρονο.

Επίσης την Κυριακή το βράδυ, ένα άλλο 17χρονο αγόρι τραυματίστηκε στο Μπράουνσβιλ του Μπρούκλιν, ξανά κατά τη διάρκεια πυροβολισμών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.