Σλοβενία: Συνελήφθη 67χρονος – Έκρυβε το πτώμα της μητέρας του για να λαμβάνει τη σύνταξή της

Σλοβενία: Συνελήφθη 67χρονος – Έκρυβε το πτώμα της μητέρας του για να λαμβάνει τη σύνταξή της

Στα «χέρια» της Αστυνομίας, βρίσκεται ένας 67χρονος Σλοβένος, καθώς έκρυβε για χρόνια το πτώμα της μητέρας του, ενώ προσποιούταν ότι ήταν ζωντανή προκειμένου να λαμβάνει τη σύνταξή της.

Την αστυνομία ειδοποίησαν συγγενείς της γυναίκας, που θα ήταν ηλικίας 97 ετών, καθώς κατήγγειλαν ότι δεν μπορούσαν να τη δουν ή να την επισκεφθούν παρά τα επανειλημμένα αιτήματά τους.

«Η αστυνομία ανακάλυψε τη σορό της σε ένα διαμέρισμα στη Λιουμπλιάνα. Ο θάνατός της είχε προφανώς επέλθει πριν από αρκετά χρόνια», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας Τόμαζ Τομάζεβιτς, στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν καθοριστεί προς το παρόν ούτε η ακριβής ημερομηνία. Σύμφωνα με τον ιστότοπο 24ur, ήταν πριν από 6 χρόνια, ενώ ένα άλλο τηλεοπτικό δίκτυο μετέδωσε πως κανείς δεν την είχε δει ζωντανή από το 2011.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Τύπου, ο γιος του θύματος έλεγε ψέματα στους συγγενείς τους, υποστηρίζοντας ότι η μητέρα του δεν ήθελε να τους δει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα αυτά τα χρόνια, πλαστογραφούσε την υπογραφή της για να συνεχίσει να λαμβάνει τη σύνταξή της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.