Βρετανός παραδέχθηκε σχεδόν 100 σεξουαλικά εγκλήματα εναντίον ανήλικων αγοριών!

Βρετανός παραδέχθηκε σχεδόν 100 σεξουαλικά εγκλήματα εναντίον ανήλικων αγοριών!

Φρίκη προκαλούν τα όσα παραδέχθηκε ένας 36χρονος Βρετανός, καθώς παραδέχθηκε 96 σεξουαλικά εγκλήματα εναντίον αγοριών ηλικίας από 4 ετών.

Ο 36χρονος Ντέιβιντ Ουίλσον, εργάτης στο επάγγελμα, υποδυόταν διάφορα πρόσωπα εφήβων κοριτσιών στο Facebook και άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να έρθει σε επαφή με τα θύματά του στη Βρετανία, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία, έγινε γνωστό από την Εθνική Υπηρεσία Εγκλήματος της Βρετανίας (NCA).

Έστελνε φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου νέων γυναικών που είχε βρει στο διαδίκτυο ως αντάλλαγμα, ώστε τα αγόρια να του στέλνουν βίντεο και φωτογραφίες τους. Μόλις κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους, τα εκβίαζε για να του στείλουν περαιτέρω υλικό από τα ίδια και σε ορισμένες περιπτώσεις να κακοποιούν μικρότερα αδέλφια τους ή φίλους.

Ο κατηγορούμενος, που εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου του Ίπσγουιτς σήμερα, ομολόγησε 96 εγκλήματα εναντίον 51 αγοριών, ηλικίας 4 έως 14 ετών. Η Εθνική Υπηρεσία Εγκλήματος της Βρετανίας ανέφερε πως έχει αποδείξεις ότι έως και 500 θύματα του είχαν στείλει φωτογραφίες και ότι είχε έρθει σε επαφή με 5.000 παιδιά παγκοσμίως.

«Γνώριζε την απελπισία που ένιωθαν τα θύματα, ωστόσο αδιαφορούσε για οποιαδήποτε έκκληση από εκείνα να σταματήσει, εωσότου να πάρει όσα ήθελε», εξήγησε ο Τόνι Κουκ από τη NCA.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η εγκληματική δράση του Ουίλσον αποκαλύφθηκε το 2017, όταν το Facebook εντόπισε 20 λογαριασμούς αγοριών, ηλικίας από 12 έως 15 ετών, που είχαν στείλει άσεμνες φωτογραφίες τους σε έναν λογαριασμό που φαινόταν να ανήκει σε ένα 13χρονο κορίτσι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ποινή του Ντέιβιντ Ουίλσον θα ανακοινωθεί στις 12 Ιανουαρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.