ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βερολίνο: Αυτοκίνητο «εισέβαλε» στην πύλη του γραφείου της καγκελαρίας Α.Μέρκελ (φώτο) (upd)

Βερολίνο: Αυτοκίνητο «εισέβαλε» στην πύλη του γραφείου της καγκελαρίας Α.Μέρκελ (φώτο) (upd)

(Αρχικό κείμενο 11:31) Αναστάτωση επικράτησε νωρίτερα στη Γερμανία καθώς ένα αυτοκίνητο έπεσε στην πύλη της καγκελαρίας στο Βερολίνο.

Οι πληροφορίες μεταδίδονται από το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, το οποίο επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες.

Προς ώρας δεν υπάρχουν πληροφορίες για το εάν το όχημα έπεσε επίτηδες πάνω στην πύλη ή πρόκειται για ατύχημα, ούτε για το εάν υπάρχουν τραυματίες από την πρόσκρουση.

Σημειώνεται πως το γραφείο της καγκελαρίου Άνγκελας Μέρκελ στεγάζεται στο σημείο. Μάλιστα η κα Μέρκελ έχει προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη με τοπικούς κυβερνήτες για τη συζήτηση των επόμενων βημάτων για την αντιμετώπιση της πανδημία του κορονοϊού.

Στα social media έχουν δημοσιευτεί φωτογραφίες από το σημείο, που δείχνουν το όχημα που έπεσε στην πύλη, το οποίο, μάλιστα, έχει ένα μήνυμα στην μία από τις πόρτες του.

«Καταδικάζουμε τη δολοφονία παιδιών και ηλικιωμένων», αναγράφεται στην αριστερή πόρτα.

Υπό το «φως» των φωτογραφιών φαίνεται πως απομακρύνεται το σενάριο του ατυχήματος, ωστόσο δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από την πλευρά των Αρχών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/FuadMusa03/status/1331529038121361411

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.