Λονδίνο: 19χρονος απογειώθηκε με την μηχανή του – Έφτασε τα 289 χιλιόμετρα την ώρα (βίντεο)

Λονδίνο: 19χρονος απογειώθηκε με την μηχανή του – Έφτασε τα 289 χιλιόμετρα την ώρα (βίντεο)

Στην σύλληψη ενός 19χρονου προχώρησε η αστυνομία του Λονδίνου, τον οποίο εντόπισε ελικόπτερο να τρέχει με την μηχανή του με ιλιγγιώδη ταχύτητα που έφτανε τα 289 χιλιόμετρα την ώρα.

Ο 19χρονος Μαριάν Βασίλικα Ντραγκόι δεν φανταζόταν ωστόσο πως το σπριντ του μεταξύ φορτηγών και ΙΧ αυτοκινήτων θα κατέγραφε ελικόπτερο της αστυνομίας που πετούσε πάνω από τον αυτοκινητόδρομο.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας 23 Νοεμβρίου, με τους αστυνομικούς στο οδόστρωμα να διαπιστώνουν τον επικίνδυνο ελιγμό και να επιχειρούν να εντοπίσουν την πινακίδα της μοτοσικλέτας.

Ο 19χρονος δεν είχε άδεια οδήγησης, ούτε ασφάλεια

Όπως αποδείχτηκε, επρόκειτο για πλαστή πινακίδα, ενώ στη συνέχεια, διαπιστώθηκε πως ο 19χρονος δεν είχε ούτε άδεια, ούτε ασφάλεια για να οδηγεί τη μηχανή. Ωστόσο, ο Ντραγκόι ήταν ο νόμιμος κάτοχος του δικύκλου, καθώς αρχικά η αστυνομία πίστευε πως επρόκειτο για κλοπή.

Ο νεαρός μάλιστα φαίνεται στο βίντεο να σταματά την ξέφρενη πορεία του και να κινείται στο αντίθτο ρεύμα στον αυτοκινητόδρομο προκειμένου να βγει από αυτόν για ανεφοδιασμό. «Σε κάποια στιγμή, ο Ντραγκόι πέρασε με κόκκινο όλα τα φανάρια που συνάντησε στο διάβα του, οδήγησε στο αντίθετο ρεύμα προκειμένου να διαφύγει και ανέβηκε ακόμη και στο πεζοδρόμιο» σημειώνει ο επικεφαλής της επιχείρησης της αστυνομίας Τόνι ΜακΓκόβερν.

Εκείνο που σημειώνει το BBC εμφατικά είναι πως ο 19χρονος κινούνταν με αυτή την ταχύτητα φορώντας απλά ένα t-shirt και ένα σορτσάκι επάνω στη μηχανή. Ο νεαρός συνελήφθη και παραδέχτηκε τις πράξεις του, ενώ αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου στις 14 Ιανουαρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.