Ολοκληρώθηκαν οι ασκήσεις ρωσικού-αιγυπτιακού ναυτικού στην Μαύρη Θάλασσα

Ολοκληρώθηκαν οι ασκήσεις ρωσικού-αιγυπτιακού ναυτικού στην Μαύρη Θάλασσα

Οι κοινές ναυτικές ασκήσεις “Γέφυρα Φιλίας” που πραγματοποιήθηκαν στα χωρικά ύδατα της Ρωσικής Ομοσπονδίας για μια περίοδο αρκετών ημερών ολοκληρώθηκαν, με τη συμμετοχή αιγυπτιακών και ρωσικών ναυτικών μονάδων.

Οι ασκήσεις, σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Αιγύπτου, περιελάμβαναν αντιμετώπιση απειλών αέρος και επιφανείας, καταστροφή στόχου στη θάλασσα, παροχή βοήθειας, ρυμούλκηση στην ανοικτή θάλασσα, ασκήσεις έρευνας και διάσωσης. Η άσκηση περατώθηκε με εκπαίδευση για την καταπολέμηση θαλάσσιων ναρκών κατά την έξοδο και είσοδο στο λιμάνι.

Οι δραστηριότητες ολοκληρώθηκαν με μια σειρά αναλυτικών συνεδριών συζήτησης για να εξαχθούν συμπεράσματα που αντλήθηκαν κατά τη διάρκεια των ασκήσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κοινή ναυτική άσκηση έρχεται ως συνέχεια μιας σειράς κοινών ασκήσεων μεταξύ Αιγύπτου και Ρωσίας, που αντικατοπτρίζει το βάθος των σχέσεων και το επίπεδο στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ των ενόπλων δυνάμεων των δύο χωρών, όπως σημειώνεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.