Αυστραλία: Μητέρα άφησε την 3 ετών κόρη της μέσα στο αυτοκίνητο για 5 ώρες και πέθανε από τη ζέστη

Αυστραλία: Μητέρα άφησε την 3 ετών κόρη της μέσα στο αυτοκίνητο για 5 ώρες και πέθανε από τη ζέστη

Μια μητέρα και ο φίλος της στην Αυστραλία, άφησαν την τριών ετών κόρη της για 5 ώρες κάτω από τον καυτό ήλιο και πέθανε.

Την άφησε στο αυτοκίνητο η μαμά της, κάτω από τον καυτό ήλιο. Στους 33 βαθμούς Κελσίου είχε σκαρφαλώσει εκείνη τη μέρα (27 Νοεμβρίου) ο υδράργυρος, οι ειδικοί που μίλησαν ωστόσο στο 7 News είπαν ότι η θερμοκρασία εντός του οχήματος μπορεί να έφτασε ακόμα και στους 70 βαθμούς.

Η 37χρονη μητέρα, Laura Peverill, τη βρήκε αναίσθητη επιστρέφοντας στο αμάξι και την έτρεξε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο, οι γιατροί δεν κατάφεραν ωστόσο να τη σώσουν.

Η Peverill και ο σύντροφός της, Aaron Hill, συνελήφθησαν και κατηγορούνται για ανθρωποκτονία, όσο ο συγκλονισμένος πατέρας, Pete, έχει άλλες τρεις κόρες να παρηγορεί για την οικογενειακή τραγωδία.

«Κανείς δεν πρέπει να βιώνει μια τέτοια απώλεια», γράφει ο πατέρας της στη σελίδα που έστησε στο GoFundMe.

Η μαμά και ο φίλος της παραμένουν προφυλακισμένοι ως τις 14 Δεκεμβρίου, που θα ξεκινήσει η δίκη τους. Η εισαγγελία δήλωσε μάλιστα ότι η ανθρωποκτονία είναι η κατάλληλη κατηγορία για τους δυο τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως είπε και ο επιθεωρητής Dave Miles: «Η κατηγορία για ανθρωποκτονία παραπέμπει στην εγκληματική αμέλεια των ανθρώπων που είναι υπεύθυνοι για την υγεία του παιδιού»…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.