Κρεμλίνο: Άνδρας της κρατικής ασφάλειας αυτοκτόνησε εν ώρα υπηρεσίας

Κρεμλίνο: Άνδρας της κρατικής ασφάλειας αυτοκτόνησε εν ώρα υπηρεσίας

Ένας άνδρας της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Προστασίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας (FSO) αυτοκτόνησε εν ώρα υπηρεσίας μέσα στο Κρεμλίνο.

«Ο υπάλληλος έθεσε τέλος στη ζωή του εν ώρα υπηρεσίας. Διεξάγονται έρευνες», δήλωσε η εν λόγω πηγή, διαψεύδοντας τα όσα μεταδόθηκαν ότι ο συγκεκριμένος άνδρας υπηρετούσε στο τμήμα που ήταν επιφορτισμένο με την ασφάλεια του Ρώσου προέδρου.

Διαψεύδουν ότι ήταν προσωπική φρουρά του Πούτιν

Η ίδια πηγή διευκρίνισε ότι ενδεχομένως οι λόγοι που τον ώθησαν στην αυτοκτονία να ήταν προσωπικού χαρακτήρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​«Όχι, δεν σχετίζονται με τις συνθήκες εργασίας. Το πιθανότερο είναι ότι αποφάσισε να θέσει τέλος στη ζωή του εξαιτίας προσωπικών προβλημάτων», δήλωσε η ίδια πηγή, διαψεύδοντας δημοσίευμα του καναλιού Baza του μέσου κοινωνικού δικτύωσης Telegram, σύμφωνα με το οποίο υπηρετούσε σε τμήμα που ήταν αρμόδιο για την προσωπική προστασία του Ρώσου προέδρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.