ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σουηδία: Αφέθηκε ελεύθερη η 70χρονη που κρατούσε φυλακισμένο τον γιό της

Σουηδία: Αφέθηκε ελεύθερη η 70χρονη που κρατούσε φυλακισμένο τον γιό της

Ελεύθερη αφέθηκε η 70χρονη από την Σουηδία που κατηγορήθηκε ότι κρατούσε αιχμάλωτο τον γιό της για σχεδόν 30 χρόνια.

Η απόφαση ελήφθη, ενώ η γυναίκα συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση αυτήν την εβδομάδα, καθώς θεωρήθηκε ύποπτη για παράνομη κατακράτηση και βαριά σωματική βλάβη, αφότου ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 40 ετών, βρέθηκε από συγγενή τους την Κυριακή τραυματισμένος, σε ένα διαμέρισμα στα νότια προάστια της Στοκχόλμης.

«Αφού ο γιος κατέθεσε αυτό το απόγευμα και βάσει διαφορετικών στοιχείων που αναδείχθηκαν κατά την έρευνα, αυτές τις ημέρες, οι υποψίες σε βάρος της γυναίκας αποδυναμώθηκαν», εξήγησε η εισαγγελέας Έμα Όλσον, σε μια ανακοίνωση σήμερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Όλσον επισήμανε πως η 70χρονη παραμένει ύποπτη, ωστόσο δεν υπάρχει λόγος να βρίσκεται υπό κράτηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.